News Flash:

Cum sa ai un par frumos cu ingrediente din camara - Masti de par foarte eficiente

23 Ianuarie 2018
1222 Vizualizari | 0 Comentarii
par

Parul se schimba odata cu anotimpurile si necesita ingrijire pentru a face fata tuturor incercarilor la care il supui: intins cu placa, ondulare, uscare cu foehnul, vopsire,  impletire, strans in coada. El se poate degrada pe o perioada indelungata de timp, se poate rupe si se poate usca. Ca sa nu ajungi in situatia de a renunta la pletele tale lungi, incearca sa le protejezi cu masti care sa le hidrateze si  sa le fortifice.

Masca pe baza de ou ofera volum parului si il curata temeinic. Cele doua ingrediente de care ai nevoie sunt oua si iaurt natural. La amesteci si aplici compozitia pe par, o lasi sa actioneze cateva minute, apoi clatesti parul cu apa calduta. Iti va revigora, curata si infrumuseta parul imediat.

Masca pe baza de castravete este simpla si usor de pus in aplicare. Tot ce ai nevoie este rabdarea,  un castravete,  un ou si putin ulei de masline; cureti castravetele de coaja si il amesteci cu celelalte doua ingrediente, aplici pe par si lasi masca 10 minute, dupa care clatesti cu atentie. Aceasta varianta iti va face parul stralucitor si fin la atingere.

Masca pe baza de argila si ceai (musetel sau verde) se amesteca ingredientele si se aplica pe par. Avantajul este ca masca nu curge din par, se aplica inainte de spalare si se lasa sa actioneze 15 minute, masand scalpul pentru hidratarea radacinii firului de par. Ulterior, clateste parul si spala-l in mod normal. Masca este indicata pentru parul uscat si deteriorat.

Masca de par cu patrunjel este la indemana oricui! Tot ce trebuie sa faci este sa fierbi patrunjelul, sa il pisezi si sa il amesteci cu trei linguri de ulei de masline. Aplica  pasta obtinuta pe par, maseaza scalpul timp de 15 minute, iar apoi clateste cu atentie. Poti folosi aceasta metoda saptamanal pentru a avea rezultate imediate. Daca ai parul degradat sau uscat, masca reprezinta o alegere inspirata pentru tine, pentru ca are efect de hidratare.

Masca pe baza de fructe te ajuta sa iti hidratezi parul dupa ce ai stat la soare sau ai fost la mare si apa sarata ti-a distrus firul de par. Ai nevoie de 1 banana,1-2 linguri ulei de masline si trei linguri de maioneza. Aplici amestecul pe par si il pastrezi 15-30 minute, apoi clatesti si te poti spala pe par fara nicio problema. Ai grija sa nu aplici masca pana la radacina, pentru ca iti poate incarca parul.
 


parul castravete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005152 (s)