News Flash:

Cum ne influenteaza degetele noastre starea emotionala? Foarte interesant

30 Martie 2018
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
degete

Aceasta terapie japoneza este intr-atat de simpla, incat puteti recurge la ea in fata altor persoane si nimeni nu isi va da seama de ceea ce ati facut. De exemplu, ati incetat sa fiti agitati! Acupresura este o metoda foarte veche prin care se apasa diferite puncte de pe palme si talpi care raspund de diferite organe si de sanatate.

Exista, insa, un lucru pe care trebuie sa-l cunoasteti neaparat, daca doriti sa va controlati emotiile. Aceasta tehnica japoneza foarte veche va ajuta sa faceti fata irascibilitatii si depresiei.

Metoda respectiva a fost cercetata si recunoscuta drept una foarte eficienta de catre medici. Ei au remarcat la pacienti si in special in relatiile de comunicare cu ei „o crestere semnificativa a sentimentului de multumire, motivare, liniste”.

Simptomele de manie, suparare, depresie, stres, lipsa de timp chiar si scadere a sindromului de durere a muschilor, insomniile si durerile de cap, de asemenea, nu au ramas neobservate. Copii cunosc aceste metode.

Ei se auto linistesc prin faptul ca sug degetele. Dvs. inconstient incrucisati degetele daca sunteti nervosi, dar nu atrageti atentie de ce faceti acest lucru. De fapt, aceste actiuni stimuleaza meridianele energetice care au un rol important in acupresura.

Trebuie sa masati falangele ambelor maini foarte intens timp de 2- 5 minute. Dupa care apucati degetul in asa fel incat sa simtiti pulsatia acestuia. Daca simtiti imediat pulsul, tineti degetul strans pana acesta va incetini. In functie de ceea ce doriti sa obtineti alegeti degetul potrivit.

Degetul mare semnifica ingrijorarea pe care o simtiti intr-un anturaj nou (din acest motiv copii atrag atentie anume acestui deget, atunci cand sunt agitati). Daca veti masa degetul mare va va ajuta sa va relaxati, sa uitati de griji, sa va linistiti, sa va autoapreciati, sa dormiti mai bine.

Degetul aratator inseamna frica pana la fobie. Daca va este frica foarte tare, frecati degetul aratator de la maini. Masand acest deget veti avea pofta de viata, puterea vointei, capacitate de a va controla si de a va savarsi puterea interioara.

Degetul mijlociu semnifica mania. Stresul, rautatea, mania sunt emotii distrugatoare pentru organism. Acestea fac inima sa lucreze foarte intens, vasele sangvine sunt supraincarcate, iar durerile de cap sunt o consecinta fireasca daca aceste stari sunt frecvente. Masarea degetului mijlociu normalizeaza aceste manifestari.

Degetul inelar inseamna tristete, depresie. Daca simtiti mahnire trebuie sa atrageti atentie degetului inelar. Psihologic va va fi mai usor sa treceti anumite obstacole, veti vedea lucrurile in roz, veti face fata problemelor mai usor si viata dvs. se va imbunatati daca veti masa regulat degetul inelar.

Degetul mic este responsabil de autoapreciere. Nesiguranta, indoiala, disconfortul pot fi ameliorate prin masarea degetului mic. Stimularea circulatiei degetului mic imbunatateste activitatea creierului. Veti avea o minte mai luminata si veti fi mai ager, mai productiv.

Masarea palmelor, ca procedeu de incheiere a tehnicii Jin Shin Jyutsu, ajuta la emanarea energiei pozitive. De aceea, noi deseori masam palmele inconstient, daca am avut succes si dorim sa ne bucuram de el. Palmele sunt considerate un punct al armoniei si ne asigura o gandire pozitiva si ne face viata mai ordonata.

Galerie Foto

ac1_1
depresiei degetul fobie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005779 (s)