News Flash:

Cum comenteaza Liviu Dragnea propunerea ca Dacian Ciolos sa intre in PNL

22 Iunie 2016
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea
Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca propunerea liberalilor ca premierul Dacian Ciolos sa intre in partid este jignitoare pentru acesta, subliniind ca nu il intereseaza ce face PNL si ca nu poate sa-si permita sa le spuna acestora ce sa faca.
"Cred ca e jignitoare pentru Dacian Ciolos, cel putin asa mi se pare mie, dar am inteles ca a respins-o. Nu stiu, sincer nu ma intereseaza foarte mult ce fac cei de la PNL, vad si eu cum vedeti si dumneavoastra ca incearca sa-si gaseasca busola, sa-si gaseasca calea. Nu prea reusesc. Am inteles ca au facut invitatie si unui domn avocat respectabil si respectat sa preia organizatia Bucuresti", a declarat Dragnea.
De asemenea, presedintele social democrat a spus ca este problema premierului si ca nu poate sa-si permita sa dea sfaturi sau sa analizeze viata interna a unui partid pentru ca nu are o functie in stat.
"Domnul Ciolos, este problema dumnealui pana la urma, cred ca trebuie sa si-o gestioneze. Eu am spus mai demult si spun demult ca eu o sa ma abtin sa dau sfaturi sau sa fac analize despre viata interna a unui partid. Cred ca este problema lor. Eu, neavand o functie in stat, nu pot sa-mi permit sa spun unuia sau altuia sa plece de la sefia partidului", a mai spus Dragnea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005721 (s)