News Flash:

Cum a fost marcata Ziua Europei la Timisoara

10 Mai 2016
1271 Vizualizari | 0 Comentarii
ziua europei timis
De Ziua Europei, la Timisoara, pe 9 mai, de dimineata, s-au depus coroane la Monumentul Ostasului Roman din Parcul Central. Au fost prezenti copii, militari, veterani, dar si oficialitatile orasului si judetului.
Evenimentele de Ziua Europei continua la Timisoara. Dupa ce sambata s-a dat startul manifestarilor la Padurea Verde, cu o serie de activitati culturale si sportive, luni a venit randul centrului urbei sa intre in scena. Ziua a inceput cu depuneri de coroane, defilarea militarilor si o slujba religioasa la Monumentul Ostasului Roman si se va incheia cu concerte in Piata Unirii, de unde nu vor lipsi Alexandra Mitroi, Lidia Buble sau Smiley, scrie tion.ro.
La Monumentul Ostasului Roman a avut loc acelasi ceremonial, tras la indigo, ca in fiecare an: fanfara a cantat, preotii au tinut o slujba in memoria eroilor cazuti, oficialitatile au depus coroane, iar la final militarii au defilat in fata celor prezenti. Copiii au fost mai multi ca de obicei, fiind foarte bucurosi ca vad militari si de stegulete cu drapelul Romaniei si al Uniunii Europene, pe care le-au primit din mana oamenilor in verde.
De altfel, in Parcul Central, la Monumentul Ostasului Roman, s-au marcat luni trei momente: Ziua Independentei de Stat a Romaniei, Ziua Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite si Ziua Europei.

parcul central
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005604 (s)