News Flash:

Cu aceasta reteta a reusit sa ucida tumorile in 90 de zile. A vindecat 5000 de oameni de cancer

24 Ianuarie 2018
49239 Vizualizari | 0 Comentarii
tumori

Rick Simpson este un inginer mecanic si un medic autodidact, care a fost diagnosticat cu cancer de piele in 2002 si a luptat impotriva acestei boli, folosind acest ulei miraculos.

In zilele noastre, el este unul dintre cei mai mari activisti mondiali ce a legalizat acest ulei. El a folosit acest tratament si a vindecat peste 5.000 de persoane. Uleiul de canabis a fost folosit de numeroase persoane de secole, dar a fost interzis in a doua jumatate a secolului 20, ca urmare a cresterii industriei farmaceutice de miliarde de dolari. publicitate Rick a participat la o dezbatere organizata la Belgrad, capitala Serbiei, pe acest subiect.

El afirma ca uleiul de canabis poate vindeca o mare varietate de probleme de sanatate grave, cum ar fi diabetul, arterioscleroza, scleroza multipla, epilepsie, astm, psoriazis, precum si unele dintre cele mai mortale forme de cancer. Mai mult decat atat, el a declarat ca terapia cu ulei de canabis este la fel de eficienta in toate cazurile, pentru ca nu cunoaste limita de varsta.

Acesta poate fi dat chiar la copii. In scopul de a furniza materii prime proaspete, Rick a inceput sa cultive marijuana, dar casa sa a fost perchezitionata de patru ori in trei ani de catre politie. Oamenii care pretind in mod public ca pot vindeca cancerul sunt amenintati cu 5-40 ani privatiune de libertate, in conformitate cu legile din America de Nord. Deci, Rick a fost inchis timp de patru zile in Canada in 2005, pentru cultivare si vanzarea de marijuana, cu toate acestea, la un moment dat a fost raspunzator pentru 12 ani de inchisoare.

El a fost amendat cu 2.000 de dolari. „Cel mai rau dintre toate a fost faptul ca juratii au fost oameni pe care i-am vindecat cu ulei de canabis. Chiar judecatorul stia ca totul era o farsa! La un moment dat, chiar mi-a spus ca ar trebui sa fiu recompensat in loc sa fiu judecat! Toti stiau si nimeni nu a putut face nimic!

Ei nici macar nu le-au permis a zece pacienti pe care i-am vindecat sa depuna marturie!”, a declarat Rick. Rick sustine ca el nu a vandut buruieni, dar numai ulei de canepa, si, ca a fost profund dezamagit de guvernul canadian si de medicii corupti, ba chiar a publicat reteta uleiului de canepa pe pagina sa de web. Potrivit acestuia, prepararea acestui ulei miraculos este extrem de usor.

Tratamentul incepe cu cateva picaturi de ulei de canepa de trei ori pe zi. „Doza uzuala pe care o dau la pacientii cu cancer este de 60 de grame in termen de 90 de zile. Si, nu este niciodata prea tarziu pentru ca pacientul sa inceapa terapia cu ulei de canabis. Nu exista o astfel de scuza ca, „este tarziu” …

Daca ma intrebati daca sunt de acord cu fumatul de marijuana, va voi spune ca nu este la fel de eficace ca uleiul de canabis, dar este dovedit stiintific ca oamenii care fumeaza marijuana traiesc cu sase ani mai mult decat cei care nu o fac.” Va multumim ca v-ati fact timp sa cititi acest articol. Daca ati gasit utila aceasta informatie, va rugam sa o impartasiti cu prietenii si familia dvs. 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005509 (s)