News Flash:

Cristi Borcea, in mare pericol dupa gratii!

19 Februarie 2015
1426 Vizualizari | 0 Comentarii
Starea de sanatate a lui Cristi Borcea se inrautateste pe zi ce trece, motiv pentru fosta sotie de a intra in panica si de a-i sari in ajutor. Mihaela a apelat la un medic specialist pentru a-i prescrie afaceristului un tratament medicamentos care sa ii rezolve vechea problema legata de mercurul din organism, in caz contrar, este posibil ca el sa ajunga din nou pe patul de spital.

Zvonurile ca Borcea ar avea probleme de sanatate in puscarie par a prinde contur in ultima vreme. Apropiatii afaceristului sustin ca el se simte rau si nici nu mai mananca regulat, chiar daca primeste pachete generoase de acasa.

Mai mult, Mihaela, fosta sotie, este ingrijorata si cauta un medic care sa gaseasca un remediu pentru boala de care sufera Cristi Borcea. 
“De cand a fost internat cateva zile la spitalul penitenciarului, chiar la inceputul acestui an, Mihaela Borcea este disperata. Ea stie cel mai bine de ce sufera omul de afaceri si de aceea, incearca sa le explice sefilor de la Poarta Alba ca nu este de glumit cu caderile de tensiune si afectiunile la inima ale barbatului. Ca si ea, Cristi are o cantitate de mercur in organism care ii afecteaza anumite organe si fara un tratament, situatia ar putea deveni chiar fatala! Tocmai din acest motiv, Mihaela a apelat la un doctor specialist de la Spitalul Universitar, caruia i-a aratat radiografiile si analizele fostul sau sot si, spera ca, in cel mai scurt timp posibil, acesta sa ii prescrie o medicamentie care sa il ajute pe Borcea sa isi tina sub control afectiunile pe perioada detentiei. Altminteri, situatia se va inrautati si va fi greu de rezolvat”, au spus apropiatii de-ai lui Cristi Borcea. sursa: WOWbiz.ro 

mihaela cristi borcea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006902 (s)