News Flash:

Crema naturala care vindeca RAPID taieturile si cicatricile

17 Februarie 2018
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
crema pentru cicatrici

Multe persoane se straduiesc sa-si ascunda cicatricile, pentru a-si infrumuseta pielea. insa aceste imperfectiuni sunt greu de eliminat, astfel ca numai trecerea timpului le poate face sa dispara complet in anumite cazuri.
Cicatricile pot fi provocate de taieturi, zgarieturi sau operatii chirurgicale. Desi nu prezinta un risc pentru sanatate, acestea pot stirbi stima de sine si increderea persoanelor afectate.
Din fericire, in ziua de azi exista numeroase tratamente cosmetice care hranesc pielea si diminueaza aceste semne inestetice.
Desi exista diverse produse pe piata din care poti alege, astazi iti propunem o crema 100% naturala care nu impune cheltuieli mari si nu are efecte secundare.

Ce contine aceasta crema naturala care vindeca taieturile si cicatricile?
 
Acest tratament natural pentru cicatrici, taieturi si alte leziuni minore este un produs ecologic cu proprietati dezinfectante si antiinflamatoare benefice pentru piele.
Unul dintre ingredientele principale este ceara de albine. Aceasta este emolienta si antiseptica, fiind folosita ca baza in numeroase produse cosmetice care hranesc si repara pielea.
in plus, crema de mai jos contine si unt de cacao, un produs hidratant si bogat in antioxidanti care apara pielea de elementele agresive, tratand si afectiuni comune precum eczemele si dermatita.


Alte ingrediente foolosite sunt vitamina E, galbenelele si doi aditivi cunoscuti pentru beneficiile lor in reintinerirea si repararea pielii in urma actiunii radicalilor liberi.
Galbenelele au proprietati antiseptice si antiinflamatoare. Extractul din aceasta planta combate psoriazisul si alte probleme ale pielii.
Alifia pe care ti-o prezentam este folosita in intreaga lume de secole intregi pentru tratarea arsurilor superficiale, a taieturilor si a altor tipuri de rani. Afla cum sa o prepari acasa si cum sa o folosesti.
 
Aceasta crema naturala este un  produs organic care poate inlocui multe tratamente din comert pentru cicatrici, pete si alte leziuni ale pielii. Este potrivita pentru toate tipurile de piele si poate fi folosita chiar si pentru tratarea pielii delicate a copiilor.

Ingrediente:

1/2 cana de ceara de albine (100 g)
1/4 cana de unt de cacao (100 g)
1/4 cana de ulei esential de galbenele (50 g)
1/4 cana de ulei de masline (50 g)
1/4 cana de extract de tataneasa (50 ml)
1 capsula de vitamina E
5 picaturi de ulei esential de lavanda


Mod de preparare:

Pune ceara de albine intr-o cratita la baie de aburi.
Dupa ce s-a topit, adauga untul de cacao si amesteca-le bine.
Adauga apoi uleiul de galbenele si pe cel de masline.
Lasa focul mic si amesteca cu o lingura de lemn.
Adauga extractul de tataneasa, capsula de vitamina E si uleiul esential de lavanda.
Mai lasa amestecul pe foc macar un minut, apoi da-l deoparte.
Asteapta ca produsul sa se solidifice putin, apoi toarna-l intr-un borcan cu capac.
Depoziteaza-l intr-un loc racoros si intunecat, in care nu exista nicio sursa de caldura.
Se va pastra in conditie optima timp de maxim o luna.
Nu uita sa sterilizezi mai intai recipientul din sticla, pentru a nu afecta calitatea cremei.

Mod de aplicare:
Ia putina crema cu varfurile degetelor si aplic-o pe cicatrici si taieturi cu un masaj delicat.
Las-o sa se absoarba in piele fara sa o clatesti.
Repeta procedeul de trei ori pe zi.

Important!
La fel ca majoritatea produselor naturiste, aceasta crema pentru piele nu are efecte imediate sau miraculoase. Beneficiile incep sa se observe in urma utilizarii regulate.
Ingredientele sunt 100% naturale si nu provoaca efecte secundare. Totusi, pentru a verifica o posibila reactie alergica, testeaza produsul pe o portiune mica a pielii. Daca observi o iritatie sau orice tip de disconfort, este indicat sa cauti alte optiuni de tratament.
Nu uita ca poti sa imbunatatesti efectele cremei prin marirea consumului de apa, folosirea regulata a produselor hidratante si imbunatatirea dietei alimentare.
Daca tii cont de toate recomandarile noastre, vei reusi sa indepartezi cicatricile inestetice fara sa apelezi la tehnici complicate.

sursa: doza de sanatate

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.


important
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009439 (s)