News Flash:

Cosmin Contra, dupa victoria cu Finlanda: A fost un test reusit, dar nu ne imbatam cu apa rece

6 Iunie 2018
957 Vizualizari | 0 Comentarii
cosmin contra mediafax

Selectionerul Cosmin Contra a laudat atitudinea jucatorilor romani dupa victoria cu Finlanda, considerand amicalul un test reusit, insa este convins ca meciurile oficiale vor arata altfel, mai grele.
"A fost o seara speciala. Am castigat cu Chile si am zis imediat ca m-a nemultumit jocul, in ansamblu. A fost important rezultatul, a fost importanta acea victorie, pentru ca increderea baietilor este de la meci la meci mai mare si eu cred ca azi am facut un meci mai complet decat cel cu Chile, din toate punctele de vedere, atat ofensiv, cat si defensiv, putea scorul sa fie mai mare. Ceea ce m-a bucurat a fost atitudinea jucatorilor, pentru ca nu e usor intr-o perioada in care ar fi trebuit sa fie in vacanta ei au venit la echipa nationala si s-au antrenat foarte bine. E o zi speciala pentru Lobont, ii dedicam aceasta victorie, l-am facut sa se retraga din fotbal cu cateva minute in tricoul echipei nationale. Finlanda e o echipa masiva, puternica, la fel ca reprezentativa Muntenegrului si ca Serbia. A fost un test reusit, dar nu ne imbatam cu apa rece, suntem pe un drum bun, acendent si speram sa avem aceeasi motivatie si aceeasi daruire la meciurile oficiale", a declarat Contra, la Pro X.

Romania a invins, marti, la Ploiesti, cu scorul de 2-0 (1-0), reprezentativa Finlandei, intr-o partida amicala. Portarul Bogdan Lobont a intrat pe teren in minutul 87, in ultima sa aparitie pentru nationala "tricolora", in aplauzele intregii asistente de pe Stadionul Ilie Oana. El a primit banderola de capitan odata ce a intrat pe teren. News.ro


finlanda chile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006831 (s)