News Flash:

Copilotul Germanwings era pe cale sa devina tata

30 Martie 2015
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
andreas lubitz
Kathrin Goldbach, fosta iubita a copilotului Germanwings Andreas Lubitz care este suspectat de prabusirea intentionata a aeronavei Airbus A320 in Alpii francezi, omorand 149 de oameni de la bord, ar fi insarcinata, potrivit unor relatari din presa germana.
Goldbach, in varsta de 26 de ani, cu care Andreas Lubitz planuise in trecut sa se casatoreasca, a descoperit ca este insarcinata in urma cu doua saptamani, informeaza dailymail.co.uk.
Kathrin Goldbach si copilotul Germanwings, a caror relatie a fost una problematica pe parcursul celor sapte ani cat au fost impreuna, voiau sa se obisnuiasca cu ideea ca vor deveni parinti cand Lubitz ar fi provocat intentionat accidentul de avion de marti, 24 martie, potrivit cotidianului german Bild.
Informatia privind sarcina fostei prietene a lui Andreas Lubitz apare in contextul in care presa a relatat ca Goldbach s-a despartit de copilot din cauza personalitatii instabile a acestuia, care o facea sa-i fie frica de el.
"Incerca sa-i impuna cu ce sa se imbrace, cu ce barbati avea voie sa vorbeasca, chiar si ce lungime sa aiba fustele ei. (Andreas Lubitz, n.r.) era foarte obsedat de control", a declarat pentru Bild o sursa apropiata lui Kathrin Goldbach.
"Ea spunea ca Andreas era foarte dragut si atent, dar avea probleme cu schimbarile bruste ale starii de spirit. Si cred ca ne-am dat seama si noi ca ea devenise mai tematoare cu timpul", a declarat o alta sursa.
In momentul accidentului, Goldbach locuia inca in apartamentul copilotului, dar era in procesul de cautare a unei locuinte doar pentru sine.
Presa germana a mai relatat ca Lubitz avea o aventura, care dura de circa cinci luni, cu o insotitoare de bord din cadrul companiei Germanwings, pe nume Maria.
"Lubitz cauta intotdeauna asigurari referitor la modul in care arata si la cum este privit de ceilalti", a declarat Maria.
Copilotul Andreas Lubitz, in varsta de 27 de ani, este suspectat de autoritatile care ancheteaza accidentul de avion in care au murit in total 150 de persoane, ca ar fi blocat usa de la cabina pilotilor, cand comandantul de zbor a mers la toaleta, si a declansat procedura de coborare automata a aeronavei, izbindu-se de stanci in Alpii francezi. Potrivit informatiilor date publicitatii de autoritati, Lubitz ar fi avut o scutire medicala care ii permitea sa lipseasca de la munca in ziua accidentului, dar pe care o rupsese, iar compania aeriana nu era la curent cu informatia. Copilotul ar fi suferit de depresie.

kathrin goldbach lubitz
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006031 (s)