News Flash:

Constantin Enceanu il face praf pe Grigore Lese: „Cine il ia pe el la nunti? Nu o sa-l cheme nimeni”

19 August 2022
640 Vizualizari | 0 Comentarii
Constantin Enceanu 2

Scandal monstru in showbiz. Protagonistii sunt, de data aceasta, Constantin Enceanu si Grigore Lese. Enceanu a reactionat dur dupa ce Lese a spus ca cei care canta la nunti nu sunt artisti, ci ciubucari.

Constantin Enceanu si Grigore Lese nu-si mai vorbesc de ani de zile, insa, se pare ca acestia au inceput un nou razboi dupa ce Grigore Lese i-a numit ciubucari pe cei care canta la nunti.

Ce au de impartit Constantin Enceanu si Grigore Lese
Reamintim ca cei doi artisti s-au certat in urma cu cinci ani, atunci cand acestia erau jurati la o emisiune. Recent, Grigore Lese a facut niste afirmatii care l-au deranjat pe Constantin Enceanu.

”Sunt artist, nu ciubucar, sa cant la nunti. Am fost invitat, dar nu merg. Talentul nu e de ajuns, multi confunda Conservatorul cu Academia de muzica, cu Scoala populara de arta, unde se poate duce mai oricine plateste”, a spus Grigore Lese.

Constantin Enceanu a reactionat dur la auzul acestor cuvinte si a tinut sa-l puna la punct pe colegul sau.

”Grigore Lese stie ce inseamna cuvantul ciubucar, a cautat in DEX? Nu cunoaste notiunea cuvantului, sa citeasca sensul cuvantului, mai si zice ca are atatea scoli si facultati. Cine il ia pe el la nunti? Are una la 10 ani. Nu o sa-l cheme nimeni la nunti pentru ca muzica lui nu se preteaza pentru nunti. Prin urmare, daca n-a fost la nunti, nici nu are de unde sa stie cum e. E usor de zis din gura, ca mergi si petreci, bei. Cant cam 2-3 ore, de curg apele de pe mine! In plus, trebuie sa ai grija sa ai mereu vocea la parametri foarte inalti, pentru ca esti artist, nu te poti prezenta oricum.

Ca artist, trebuie sa fii foarte atent, sa nu racesti, sa nu ragusesti. De pilda, eu nu beau rece sau sucuri acidulate, iar somnul e foarte important. In plus, nu vorbesc intre evenimente, decat prin sms sau in soapta. Soferul meu stie. Adesea ii fac semn cu mana, ca sa vireze stanga sau dreapta, pe drum”, a declarat Constantin Enceanu, potrivit Ego.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006412 (s)