News Flash:

Consilierii locali resiteni au aprobat bugetul pe 2015

3 Februarie 2015
1290 Vizualizari | 0 Comentarii
 Consilierii resiteni au aprobat, luni dupa-amiaza, bugetul de venituri si cheltuieli al Consiliului Local Resita pentru anul 2015, considerat de catre primarul municipiului, Mihai Stepanescu, ca fiind unul acceptabil. 
'Bugetul este unul acceptabil, chiar daca in aceasta faza nu cuprinde toate pozitiile si cerintele dezvoltarii municipiului nostru, pentru ca mai sunt si alte sume de primit. Mai sunt anumite acte normative care au ajutat, mai ales in 2014, comunitatea locala. Si atunci, aceasta prima forma, cu un buget asemanator cu cel de anul trecut, in aparenta chiar mai mic, cred eu ca va rezolva problemele comunitatii noastre', a declarat primarul Resitei. 
Potrivit lui Stepanescu, cei 115 milioane lei, cat este bugetul pe anul acesta, vor face fata cerintelor si vor asigura plata utilitatilor, a realizarii investitiilor noi, dar, in primul rand, continuarea lucrarilor deja incepute. Pe langa acesti bani, insa, se doreste si atragerea de alte fonduri. 
'Deja au fost atrase, pe fonduri europene, sume importante pentru Colegiul Economic al Banatului Montan Resita, pentru reabilitarea termica a trei blocuri turn din centrul municipiului, apoi, pe fonduri guvernamentale sunt dezvoltate retelele de apa si canalizare, in toate cele patru cartiere apartinatoare Resitei, Doman, Secu, Moniom si Cuptoare, dar si drumul de acces spre statiunea Secu. Tot in acest an ne dorim sa realizam un drum de legatura intre Ateneul Tineretului si Parcul de Locomotive, iar pentru cele doua parcuri, la care lucrarile au fost sistate din lipsa de fonduri, speram ca vor fi finalizate in acest an. Eu cred ca si lucrarile de intretinere, realizate de catre Directia noastra proprie, au importanta lor, iar sumele aferente acestor lucrari, de circa patru milioane euro, cred ca vor rezolva intretinerea lucrarilor deja incepute, finalizarea acestora, cat si, bineinteles, ne intereseaza, in continuare, atragerea de noi fonduri europene', a mai precizat Mihai Stepanescu. AGERPRES 

primarul resitei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008563 (s)