News Flash:

Condimentul miraculos care lupta cu diabetul

27 Mai 2016
1687 Vizualizari | 0 Comentarii
curry
Ingredientul miraculos din curry, care previne diabetul - Suplimentele care contin un compus ce se gaseste in curry pot ajuta la prevenirea instalarii diabetului in cazul persoanelor care prezinta acest risc, arata un studiu realizat recent in Thailanda. 

Conform unui raport publicat de jurnalul Diabetes Care, o doza zilnica de curcumina, timp de 9 luni, poate preveni instalarea bolii in cazul persoanelor cu prediabet (un nivel anorma de mare de zahar in sange, care cel mai adesea evolueaza catre diabet), informeaza Reuters. 
Despre curcumina studiile anterioare au aratat ca lupta cu inflamatiile in organism, care, printre altele, "hranesc" diabetul de tip 2. 

Cei implicati in studiu, oameni de stiinta de la Universitatea Nakomnayok, propun ca persoanele care prezinta risc de diabet sa beneficieze de un extract de curcumina, o terapie preventiva. 
In cadrul cercetarii au fost monitorizati 240 de adulti cu prediabet, carora li s-au dat ori capsule continand curcumina (6 pe zi), ori placebo. Dupa 9 luni, 19 dintre cei carora li se administrase placebo au fost diagnosticati cu diabet, in timp ce din cealalta grupa niciun subiect nu s-a imbolnavit.

prediabet
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004950 (s)