News Flash:

Compania romaneasca Crypto Data a facut o oferta pentru cumpararea FTX

23 Noiembrie 2022
274 Vizualizari | 0 Comentarii
Crypto Data

Piata cripto s-a prabusit dupa vanzarea masiva a activelor FTX, una dintre cele mai mari platforme de tranzactionare de criptomonede din lume. Romanii de la Crypto Data ar putea sa salveze intreaga industrie cripto.  


Prabusirea FTX, unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede din lume, a dus la scaderea drastica a pietei cripto, in doar cateva zile. Compania condusa de Sam Bankman-Fried a avut o crestere vertiginoasa, startup-ul fiind evaluat la 32 de miliarde de dolari. 

Sam Bankman-Fried a devenit cel mai bogat om din lume cu varsta sub 30 de ani, avand o avere estimata la 26,5 miliarde de dolari.  

Acum e pe tobogan si trage dupa ea intreaga industrie cripto. Sam Bankman-Fried si-a pierdut aproape toata averea intr-o zi (94 la suta din avere), dupa prabusirea FTX. 

Compania romaneasca Crypto Data a facut o oferta pentru cumpararea FTX, care are sediul in Bahamas.  

In contextul actualei crize de lichiditate ce a cauzat prabusirea partiala a exchange-ului de cryptoactive FTX, clasat pe locul doi la nivel mondial ca si cifra de afaceri, echipa Crypto Data, e interesata de achizitia acestui exchange cu toate problemele pe care le are deoarece considera ca prabusirea lui va afecta foarte mult piata crypto si tehnologia blockchain.

Daca acest exchange va fi lasat sa se prabuseasca atunci lipsa de incredere a oamenilor in tehnologia blockchain se va adanci si mai mult si totul poate intra intr-o faza ce va fi aproape ireversibila, iar incercarea de restaurare a increderii se va face cu costuri exagerat de mari.  
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005914 (s)