News Flash:

Comisia de Disciplina a FRF a amanat pentru miercuri cazul Rapid

25 Iulie 2016
990 Vizualizari | 0 Comentarii
rapid
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a amanat pentru miercuri cazul clubului Rapid Bucuresti privind participarea in sezonul 2016-2017 al Ligii I.
''Nu am fost in sala, dar s-a amanat pentru miercuri. Noi am adus contractele, tot, sa le prezentam, dar s-a amanat'', a declarat finantatorul clubului, Valerii Moraru, care s-a prezentat la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal alaturi de sotia sa Violeta Moraru si de doi avocati.
Lichidatorul judiciar Aurel Brihac nu a fost prezent la sedinta comisiei.
Circa 100 de suporteri rapidisti au asteptat in fata sediului LPF luarea unei decizii in acest caz si au scandat de mai multe ori ''Rapid nu moare''.
Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 24 august cererea de suspendare a executarii silite in cazul falimentului clubului Rapid. Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal stabilise initial data de 21 iulie ca termen limita pentru acceptarea sau nu a echipei giulestene in editia 2016-2017 a Ligii I, in functie de suspendarea executarii hotararii de faliment. In locul formatiei Rapid ar putea evolua ACS Poli Timisoara, ultima echipa retrogradata din sezonul precedent.
Situatia clubului Rapid a devenit una extrem de dificila dupa ce Tribunalul Bucuresti a dispus intrarea in faliment a SC Rapid SA, societatea care administreaza clubul de fotbal cu acelasi nume, in urma unei solicitari venite din partea ANAF. Instanta a ridicat la 13 iunie dreptul de administrare al FC Rapid SA si a dispus dizolvarea societatii debitoare. De altfel, lichidatorul judiciar Aurel Brihac a inceput demersurile pentru dizolvarea societatii SC Rapid SA. Hotararea Tribunalului Bucuresti nu este definitiva.
Gruparea de fotbal Rapid, care a promovat la finalul sezonului trecut in Liga I, se afla in procedura de insolventa din 7 decembrie 2012. In prezent, suma totala a datoriilor clubului aflat in proprietatea omului de afaceri Valerii Moraru este de 17.754.712 lei, aproximativ 4 milioane de euro.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004778 (s)