News Flash:

Cu cine va juca Halep in turul 2 la Montreal

25 Iulie 2016
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr
Liderul mondial, Serena Williams, a decis sa se retraga din turneul de la Montreal, ceea ce inseamna ca Simona Halep, locul cinci in clasamentul WTA, va evolua in turul secund cu invingatoarea dintre Daria Gavrilova (46 WTA) si Annika Beck (37 WTA).
Serena Williams, principala favorita a turneului din Canada, s-a retras din cauza unei probleme la umar. Lipsa sportivei in varsta de 34 de ani a adus mai multe modificari pe tabloul principal. Simona Halep, a cincea jucatoarea a lumii, va avea parte de un alt traseu la Montreal.
Sportiva din Constanta va lua startul in competitie direct din turul secund. Conform tragerii la sorti initiale a tabloului principal, Simona Halep trebuia sa joace in turul doi cu invingatoarea partidei dintre Kristina Mladenovici (34 WTA) si o jucatoare din calificari, iar in runda urmatoare, romanca de 24 de ani se putea confrunta cu Petra Kvitova (13 WTA). Dupa retragerea Serenei Williams, Halep se va intalni cu castigatoarea dintre Daria Gavrilova (locul 46 mondial) si Annika Beck (numarul 37 WTA).
In 2015, Simona Halep a ajuns pana in ultimul act la Montreal, unde a fost invinsa de Belinda Bencic, din Elvetia.
La turneul din Canada, dotat cu premii totale in valoare de 2,413,663 de dolari, va participa si Monica Niculescu (61 WTA), care va debuta in runda inaugurala, impotriva jucatoarei Jelena Ostapenko din Letonia, locul 38 WTA.
Turneul din Canada se va desfasura in perioada 25 - 31 iulie.

simona halep daria gavrilova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006077 (s)