News Flash:

Cladirea de birouri UBC 2 din ANSAMBLUL OPENVILLE, intr-o noua etapa

9 August 2016
1874 Vizualizari | 0 Comentarii
UBC2 1
Pe santierul imobilului de birouri clasa A United Business Center 2 (UBC 2) din ansamblul multifunctional Openville Timisoara se desfasoara lucrarile de montare a sticlei care va imbraca fatada. Pana in prezent, au fost amplasate panourile de la parter si primul etaj. Simultan, in interior se realizeaza instalatiile, diverse compartimentari si finisaje. Cladirea UBC 2 va fi finalizata in aceasta toamna.
Totodata, lucrarile avanseaza si pe santierul UBC 1, acolo unde se realizeaza fundatia imobilului cu o suprafata inchiriabila de 13.000 mp.
Pentru fatada UBC 2 se utilizeaza panouri din sticla, care asigura protectie termica si solara optima, precum si un grad sporit de lumina naturala. Imobilul va fi dotat cu cele mai avansate tehnologii si echipamente, care vor asigura optimizarea functionarii, economisirea resurselor si un grad de confort si siguranta sporit pentru angajati. UBC 2 va respecta normele pentru certificarea LEED, specifica standardelor cladirilor verzi.
UBC 2 are o suprafata inchiriabila de 18.000 mp si este una dintre cele sapte cladiri de birouri care vor fi construite in proiectul multifunctional Openville, dezvoltat de grupul Iulius. Printre companiile care vor avea sediul in UBC 2 se numara Autoliv Romania, Ness Software Engineering Services si policlinica Regina Maria. 
Openville reprezinta o dezvoltare de tip mixed use unica in vestul tarii. Componenta office va beneficia de o multitudine de functiuni complementare, iar angajatii companiilor din imobilele UBC vor avea la dispozitie diverse facilitati in imediata apropiere a locului de munca: locuri de parcare, acces la servicii si zonele de shopping, restaurante, cafenele, parc, precum si promotii si discount-uri speciale. 
Ansamblul multifunctional Openville reuneste sapte imobile office clasa A, cu o suprafata de aproximativ 130.000 mp inchiriabili, peste 100 de noi magazine, fresh market, patru sali pentru evenimente, cel mai mare parc suspendat din Romania si aproximativ 4.050 de locuri de parcare, subterane si supraetajate. 

Galerie Foto

UBC2_(2)
openville timisoara ubc 2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007677 (s)