News Flash:

CJ Timis a pierdut procesul cu fostul director al Teatrului Merlin

21 Februarie 2016
1474 Vizualizari | 0 Comentarii
eva labadi
Consiliul Judetean Timis a pierdut procesul intentat de Eva Labadi, fostul director al Teatrului de Papusi „Merlin”. Aceasta a contestat procedura, iar judecatorii Tribunalului Timis i-au dat dreptate. Instanta a anulat concursul pierdut de Labadi si a dispus organizarea altuia.
In noiembrie 2014, Eva Labadi pierdea, din postura de director in functie, concursul pentru postul de manager al Teatrului pentru copii si tineri „Merlin”. Labadi isi castigase postul tot prin concurs, in 2011, dar dupa mai bine de trei de ani de mandat, nu a reusit sa fie notata de comisia de examinare decat cu 7,95. Castigator a fost desemnat Laurentiu Plesa, care a fost validat de plenul CJ si instalat in functie la 1 ianuarie 2015. A fost initiata apoi o petitie online pentru sustinerea fostului director, pe a carui lista de realizari erau trecute „peste 700 de spectacole puse in scena de teatru, la care a asistat un public de peste 75.000 de spectatori, premiul pentru cea mai buna comedie cu papusi la «Carnavalul Mondial al Papusilor», participarea cu aprecieri deosebite la 15 festivaluri nationale si internationale, incheierea a peste 50 de parteneriate cu alte institutii publice si ONG-uri si renovarea salii de spectacole a teatrului”.
Petitia online a fost semnata de peste 600 de oameni si este doar teoretica. Actiunea intentata in instanta, in august 2015, de Eva Labadi are insa aplicabilitate practica! La al doilea termen, instanta, adica Tribunalul Timis, i-a dat dreptate fostului director. „Admite actiunea formulata de reclamanta Megyesi Labadi Eva Iulia, in contradictoriu cu paratul Consiliul Judetean Timis. Anuleaza Hotararea CJ nr. 249/17.12.2014, cat si rezultatul concursului privind ocuparea functiei de manager al Teatrului pentru Copii si Tineret «Merlin» (…) Dispune reorganizarea concursului pentru ocuparea functiei de manager al Teatrului pentru Copii si Tineret «Merlin»”, se precizeaza in sentinta.

labadi eva labadi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006386 (s)