News Flash:

Cisterna cu 40 de tone de acid sulfuric, rasturnata pe DN1

6 Aprilie 2016
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
cisterna rasturnata
O cisterna avand o incarcatura de 40 de tone de acid sulfuric a lovit un parapet si s-a rasturnat pe Drumul National 1, in zona localitatii Campina, zona fiind izolata de autoritati pe o raza de un kilometru, iar soferul nefiind inca localizat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Este un accident unde este implicata o autocisterna incarcata cu aproximativ 40 de tone de acid sulfuric, rasturnata pe o parte, a rupt o conducta de gaz, s-a oprit alimentarea cu gaze, s-a stins incendiul si s-a luat masuri de izolare a zonei pe o raza de un kilometru pentru a pune in siguranta si securitate atat echipele de interventie, precum si populatia din zona. Poate fi periculos daca vor fi scurgeri, nu am constatat scurgri pana in acest moment, dar vom verifica cu atentie in asa fel incat sa nu punem in pericol viata oamenilor. Conducatorul auto nu a fost gasit in cabina, posibil este prins sub autocisterna sau capul tractor sau intr-o alta zona posibil aruncat. Vom verifica dupa ce ne vom asigura ca zona este in siguranta" a declarat Nicolae Popescu, inspector sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova.
Opt autospeciale de lucru cu apa, doua echipaje de descarcerare, o ambulanta SMURD si una a Serviciului de Ambulanta Judetean Prahova s-au deplasat la locul accidentului.
Si un echipaj care masoara emanatiile de gaze din cadrul unitatii speciale de la Ciolpani a fost trimis in zona.
La ora transmiterii stirii, traficul este blocat pe Drumul National 1 pe ambele sensuri de mers, circulatia fiind deviata prin Campina.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005786 (s)