News Flash:

Cine este Emil Rengle, castigatorul „Romanii au talent” 2018

2 Iunie 2018
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
rengleeeeeeeee

Cine este Emil Rengle, câștigătorul „Românii au talent” 2018. Emil Rengle a câștigat finala Românii au talent 2018, în ediția difuzată vineri, 1 iunie 2018. Emil Rengle a câștigat și Premiul pentru Originalitate. 

Emil Rengle este cunoscut drept „coregraful vedetelor”, fiind și coregraful principal de la Vocea României. Artistul este cunoscut ca fiind coregraful a mai multor artişti din România, având mai multe colaborări alături de Alexandra Stan, Inna, Alex Velea şi Loredana Groza.  De asemenea, acestra a colaborat cu Katy Perry, iar acum isi doreste sa danseze pentru publicul din Romania.

Potrivit ebihoreanul.ro, Emil Rengle s-a remarcat la 18 ani, când a fost desemnat cel mai bun dansator român şi a participat la campionatul de dans Hip Hop International din Las Vegas. A avut o carieră fulminantă. Lansat între timp şi pe piaţa muzicală, ca dansator a fost prezent la numeroase evenimente internaţionale, în Miami, Los Angeles, Tokyo, Hong Kong, New York, dar şi în oraşe din întreaga Europa.

Rengle a devenit cunoscut şi după o serie de workshopuri de dans în SUA, Asia şi Europa. În cadrul acestui turneu, a avut ocazia să danseze alături de coregrafi celebri, ca Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) sau Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue), dar şi alţi dansatori talentaţi din întreaga lume.

Pe plan naţional, Emil Rengle a colaborat cu numeroşi artişti, ca Alex Velea, Antonia, Inna, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Marius Moga, Alexandra Stan, Anda Adam, sau Corina. Cea mai recentă colaborare a fost cea cu Dana Budeanu, în cadrul emisiunii “Uite cine dansează!”.

În 2015, Emil Rengle s-a lansat şi muzical cu proiectul său Rengle pe scena Untold, în faţa a 60.000 de oameni. În acelaşi an, a fost singurul artist român invitat la Europe Music Awards 2015, una dintre cele mai renumite gale muzicale, care a avut loc la Mediolanum Forum din Milano. Aici, talentatul coregraf a împărţit scena cu vedete precum, Pharell, Ed Sheeran, Macklemore şi Ellie Goulding.

Cântăreţul, dansatorul şi coregraful Emil Rengle a mărturisit recent că este bisexual, pe canalul său de Youtube. El a încurajat tinerii să-şi asculte inima şi să se accepte aşa cum sunt, dar şi că nu este nimic greşit în legătură cu ei. Rengle a făcut declaraţiile cu lacrimi în ochi.

“Am foarte mari emoţii. Sincer, nu am vrut să-i spun nici mamei mele, pentru că o iubesc foarte mult. N-am vrut să o fac să creadă că a greşit sau a făcut ceva în neregulă”, a mărturisit Rengle

Anul acesta, Emil Rengle a decis să își încerce norocul la Românii au talent. La prima lui apariție, Emil Rengle a impresionat dansând pe tocuri. Andra nu s-a putut abține și l-a felicitat. “Nu am văzut în viața mea pe cinva care să danseze atât de bine”, a spus artista.

Vineri, 1 iunie, Emil Rengle a câștigat Premiul pentru Originalitate în finala Românii au talent. Ulterior, Pavel Bartoș și Smiley au anunțat că tot Emil Rengle este și câștigătorul Românii au talent 2018.


emil rengle
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004734 (s)