News Flash:

Ce spun psihologii despre oamenii care plang des si cu orice ocazie

2 Iunie 2018
1244 Vizualizari | 0 Comentarii
lacrimi

Conform Elite Newsfeed, plansul reprezinta lacrimile ce curg din ochi in urma unei sensibilizari emotionale puternice.

Poate fi vorba atat de tristete, cat si de bucurie sau furie. Unii oameni considera ca plansul este un semn de slabiciune, dar nu in zadar se spune ca un om cu adevarat curajos este cel care nu se teme sa-si arate lacrimile.

Pare uimitor, dar plansul este de fapt benefic pentru sanatate. Iata ce spun psihologii despre oamenii care plang des si cu orice ocazie:

1. Plansul indica un om bun la suflet si un prieten devotat:

Mai ales in momentele dificile, cand tu poti plange pe umarul sau si el pe umarul tau. E suficient sa versi o lacrima, sa iti exprimi toata durerea si sa te deschizi omului care te intelege si te compatimeste.

2. Plansul e o dovada ca nu va este frica de propriile sentimente:

Problemele in familie, stresul, furia, ura, tristetea, dezechilibrul hormonal, anumite boli sau chiar un film sau un cantec emotionant – toti acesti factori va pot sensibiliza, facandu-va sa incepeti a plange. Atunci cand nu evitati sa o faceti, capatati intelegerea si compasiunea celor din jur, iar dvs. va umpleti de puteri pentru a depasi situatia dificila.

3. Va puteti gestiona stresul:

Atunci cand va permiteti sa plangeti in orice situatie, acest fapt actioneaza ca un fel de curatare, ca o eliberare de gandurile apasatoare. Iar daca le tii mult in tine si nu le lasi sa iasa, s-ar putea sa te ciocnesti cu niste probleme serioase de ordin psihologic si chiar psihic.

4. Plansul indica un om puternic, pe care nu il atinge reactia celor din jur:

Noi uneori simtim o slabiciune si o disperare atat de mare, incat ne inchidem in noi insine. Încercand sa ne ascundem durerea dupa un zambet fals, facem de fapt o mare greseala atat fata de cei din jur, cat si fata de noi insine.

Oamenii care nu se tem sa planga sunt cei mai puternici, caci ei isi pot controla emotiile. Daca ne abtinem de la plans, ne punem sanatatea in pericol!

Dac


lacrimile problemele familie stresul furia ura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007046 (s)