News Flash:

Cetățean turc, tâlhărit cu pistolul de jucărie, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara

24 Mai 2021
949 Vizualizari | 0 Comentarii
catedrala

Anchetă a polițiștilor timișoreni în urma unui incident petrecut în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Oamenii legii fac verificări după ce un cetățean turc a fost tâlhărit de doi adolescenți. Hoții l-au amenințat cu un pistol de jucărie.

Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Turcul a fost abordat, le-a spus el polițiștilor, de doi tineri care se deplasau cu biciclete. Aceștia l-au amenințat cu un pistol și i-au luat telefonul mobil, pentru ca mai apoi să plece.

Victima a cerut ajutorul unui bărbat aflat și el pe stradă la ora aceea, iar acesta din urmă a sunat la 112 și a anunțat incidentul.

Polițiștii de la Secția 1 s-au deplasat în zona Catedralei pentru a discuta cu victima. După aceea, colegii lor de la Secția 3 au dat peste un grup de cinci tineri, pe biciclete, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. Cei cinci au fost identificați în zona bulevardului Dragalina și au fost duși la Secția 1 Poliție și sunt audiați.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005604 (s)