News Flash:

Cele mai rautacioase 5 zodii

5 August 2018
944 Vizualizari | 0 Comentarii
rautacioase

I

ata care sunt cele 5 zodii extrem de rautacioase:

Gemeni

Gemenii se comporta ca si cum lumea intreaga e doar a lor, chiar daca ei se afla intr-o pozitie pe care nimeni nu si-ar dori-o. si nu vor recunoaste acest lucru decat daca le oferi ceva in schimb. Daca acest nativ vede si simte ca ii rezisti in orice fel, atunci el poate deveni si mai rau, chiar daca nu crezi ca e posibil. 

Leu

Leul se comporta in mod constant ca si cum ar fi centrul universului si, daca nu il tratezi cu atentia pe care crede ca o merita, el va spune intr-un mod agresiv cum se simte. Leul este cu atat mai rau cu aceia care nu se chinuie sa-i faca o impresie buna. Vrea sa se faca placut, dar nu prea reuseste.

Fecioara

Fecioara poate fi foarte rece si calculata atunci cand isi propune, dar nu intotdeauna ii place de ea. Cand are o dispozitie proasta, ii e greu sa treaca de ea, lucru care o face sa fie si mai iritata si irascibila.

Ea face multe pentru prietenii si familie ei, dar daca nu se simte apreciata, isi poate varsa nervii asupra lor. Acest nativ actioneaza de obicei asa pana cand oamenii invata sa o respecte mai mult.

Scorpion

Scoprionul tinde sa fie rautacios cu toate persoanele care nu se pot face fata personalitatii sale puternice. Cand se afla intr-o stare mai proasta, acestuia ii poate lua mult timp pana sa scape de ea. El poate sa nu fie suparat pe tine, dar daca ii iesi in cale, isi va varsa mania pe tine.

Capricorn

Capricornul tinde sa urasca totul si pe toata lumea dupa un timp, ceea ce inseamna ca devine nepoliticos fara vreun motiv anume. El nu stie intotdeauna cand e rau si cu siguranta ceea ce face nu e intentionat. Daca il prinzi intr-un moment foarte prost, el ar putea sa incerce sa te atace, chiar daca stie ca e mai rau decat in mod normal. 


fecioara scorpion capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006147 (s)