News Flash:

Cele mai eficiente remedii naturale pentru a scapa de pungile si cearcanele de sub ochi

23 Februarie 2018
952 Vizualizari | 0 Comentarii
cearcane

Unele persoane sunt predispuse la cearcane sau ochi umflati. Tipic, oboseala, lipsa somnului sau stresul favorizeaza aparitia acestor semne. Cu timpul, pungile inmagazineaza grasime, lichid si se umfla. In schimb, colorarea cearcanelor sfarseste prin a fi mai vizibila.
Alti factori care pot favoriza aparitia acestora sunt aspectele genetice, alergiile sau efectele adverse datorate folosirii anumitor medicamente. Cand aceasta problema nu este rezolvata din timp, singura metoda pentru a elimina cearcanele si pungile de sub ochi este o mica interventie, cu riscul de a reaparea in timp.

Daca nu ai o problema extrema sau persistenta, le poti trata cu remedii facute in casa mult mai eficient decat cu orice tratament cosmetic industrial.
Aceste remedii nu au efecte adverse, deci pot fi folosite de catre oricine, cu orice tip de ten (uscat, gras sau mixt).
Daca ai avut o noapte cu distractie, studiu sau insomnie si ziua urmatoare trebuie sa arati uimitor, iti prezentam cateva tratamente rapide pe care le poti folosi dis de dimineata pentru a combate ochii umflati.

Cu cartofi dulci.
Amidonul din cartofi are proprietati de albire a pielii. In afara de asta, aceasta leguma este excelenta pentru a combate inflamatia si hidrateaza pielea, continutul de apa fiind foarte ridicat. Pentru a inlatura cearcanele si pungile de sub ochi, taie felii de cartof groase de 1,5 cm si lasa-le la frigider 10 minute. Apoi, aplica-le direct pe pleoape si pe pungi si lasa-le sa actioneze pentru 15 minute.

Cu castraveti.
Remediul pe care l-am vazut de atatea ori in filme este adevarat. Castravetele are proprietati anti-inflamatorii care actioneaza foarte bine local. Pentru asta, taie felii de castravete groase de 0,5 cm. Asaza-le pe ochi si lasa-le acolo pana se incalzesc, apoi schimba-le cu altele noi. Fa asta timp de 20 de minute si vei vedea imediat diferenta.

Cu ceai verde.
Ceaiul verde previne retentia lichidelor, asa ca ca daca il consumi zilnic ajuta la eliminarea toxinelor si previne inflamarea peste tot in corp. Bea doua cani de ceai verde pe zi, una dimineata si una seara.
Pentru a profita de antioxidantii aceste infuzii si a scapa de cearcane si pungile de sub ochi, poti hidrata tenul cu doua pliculete de ceai verde si putina apa fierbinte. Cand sunt calde, elimina apa in exces si aplica plicurile direct pe ochi.

Citeste si Tratamentul facial "de aur" care te scapa de petele de pe ten si il fac mai stralucitor. DOAR din 3 ingrediente

Cu lapte de vaca sau de capra.
Pune laptele la frigider. Dupa ce s-a racit, innmoaie doua dischete de bumbac in lapte si aplica-le direc pe pleoape si pe pungi. Lasa-le 15 minute si apoi clateste cu apa rece. Vei vedea ca acest truc impotriva cearcanelor si a pungilor este unul dintre cele mai simple si de efect!
Cu mere.
Merele ajuta muschii sa se relaxeze, asa ca va fi un ajutor de minune daca esti obosita si tensionata dupa o zi lunga. Pune merele in frigider, iar cand se racesc, amesteca-le cu o lingura de fulgi de ovaz pana cand se formeaza o pasta groasa. Aplic-o pe intreaga fata, chiar si pe circumferinta ochilor si las-o sa actioneze 15 minute. Apoi clateste cu apa rece din abundenta.

Sfaturi suplimentare…
Daca esti predispusa la cearcane si ochi umflati, incearca sa te odihnesti si sa dormi. Oboseala este prima cauza a dezvoltarii timpurii a acestei probleme. Daca nu te poti relaxa si odihni, nu vei fi niciodata capabila sa scapi de cearcane si de pungile de sub ochi.
Evita orice ajuta la retentia de lichide precum inactivitatea fizica si consumul de sare.
Incearca sa bei doi litri de apa pe zi. Un corp bine-hidratat elimina toxinele mai usor, previne retentia de lichide si imbunatateste sanatatea pielii. Asa vei scapa rapid de cearcane si de pungile de sub ochi.
Consuma din abundenta alimente diuretice, precum sparanghel, ceai verde, etc.
Ingrijeste-ti tenul cu creme hidratate si protejeaza-l la expunerea la soare.
Evita obiceiul de a-ti freca ochii continuu. Multi oameni o fac in repetate ocazii in fiecare zi si nu constientizeaza. Acest obicei irita si vatameaza tesuturile delicate din jurul ochilor si interfereaza cu tratamentul impotriva cearcanelor si a pungilor de sub ochi.
Nu folosi cosmetice in exces din moment ce unele organisme pot avea o reactie negativa cauzand inflamatii in jurul ochilor.
 


sfaturi suplimentare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005485 (s)