News Flash:

Cele doua zodii masculine care vor doar amor

20 August 2017
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop dragobete
Femeile cad usor in plasa lor. Sunt pacalite cu doua vorbe dulci, cativa trandafiri si o cina romantica. In realitate, aceste doua zodii masculine nu urmaresc altceva in afara de sex. Femei, atentie la cei doi masculi!


Unul dintre barbati e nascut intr-un semn de aer, iar celalalt intr-un semn de foc. Primul stie cum sa vorbeasca atunci cand se vede cu o femeie si este tot timpul pregatit sa dea o replica mieroasa, care cucereste definitiv.


Acest semn de aer cantareste bine lucrurile inainte de a aborda o femeie. Nu ii place sa vorbeasca foarte mult despre sex pentru a nu se da de gol, insa reuseste sa le atraga pe femei in patul sau ca un magnet. Se bazeaza pe sarmul sau inegalabil, iar jocul cu privirea este punctul sau forte cand vine vorba de flirt, de cucerit.


Celalalt semn, de foc, este recunoscut pentru felul haotic in care isi traieste viata sexuala. Nu ii plac compromisurile, fapt pentru care va fi convins greu sa mearga la altar.


Ba chiar se spune ca este nativul care nu se va insura niciodata si chiar daca o va face, va fi mereu infidel. Este protejat de Soare, iar astrul care ii lumineaza in permanenta Casa Sexualitatii il pune numai la ‘rele’ cand vine vorba de amor.


Barbatul Leu si barbatul Balanta, doi cuceritori prin definitie

Poate ti-ai dat seama deja. E vorba despre barbatul Balanta si barbatul Leu, doi cuceritori prin definitie.


Barbatul Balanta poate parea un romantic incurabil, desi este doar de fatada, in timp ce barbatul Leu nu face niciun efort sa ascunda ca vrea exclusiv sex de la o femeie. Atat unul cat si celalalt au sanse foarte slabe sa se casatoreasca. Sunt adeptii relatiilor deschise si nu urmaresc altceva decat aventuri amoroase.


De asemenea, se spune ca femeile care reusesc sa duca in fata altarului o Balanta sau un Leu au ceva special si ca sunt printre putinele femei cu sarm care exista in zodiac. Ii recunoasteti din descrierea de mai sus pe acesti nativi?



zodii masculine masculi viata sexuala casa sexualitatii leu balanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004695 (s)