News Flash:

Zodia iti spune ce probleme ai in dragoste

19 August 2017
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii cu care sa nu te casatoresti
Oricat te-ai stradui ca totul sa fie roz in relatia ta amoroasa, cu siguranta exista momente in care tu si partenerul ajungeti sa intampinati diverse dificultati. Ele difera in functie de personalitatea fiecaruia dintre noi, iar astrele au si ele un cuvant de spus. 


Berbec

Ii ceri partenerului sa te inteleaga mereu, desi tu nu reusesti sa te pui in locul sau. Ai pretentia sa fii mai mult singura decat acompaniata, iar acest lucru poate duce la certuri grave. Incearca sa nu il neglijezi deoarece isi va pierde interesul.


Taur

Din pricina incapatanarii tale excesive, partenerul tau de viata s-ar putea sa se simta stanjenit. Vrei ca toate lucrurile sa se intample conform dorintelor tale si nu stii sa respecti opinia celui de langa tine. Invata sa fii mai flexibila!


Gemeni

In cazul tau, problema exista atunci cand vine vorba de angajamente. Incepi cu greu o relatie si nu esti consecventa. Sa nu crezi ca partenerul nu isi da seama de micile tale tradari sau de momentele in care il minti. Mai bine pui capat idilei din timp, daca stii ca nu mai ai nimic de salvat.


Rac

Cea mai mare dorinta a ta e sa iti gasesti stabilitatea emotionala. Pentru a o gasi, ai tendinta sa iti testezi fiecare partener. Fii atenta ca acest lucru s-ar putea sa nu ii placa si, de aici, sa ajungeti la reprosuri care va ranesc.


Leu

Atunci cand nu esti multumita de o relatie, preferi sa lasi lucrurile sa isi urmeze cursul si sa dramatizezi, dar fara a lua o decizie radicala. Desi esti o persoana foarte puternica, ai tendinta sa te complaci in astfel de situatii si sa amani un verdict.


Fecioara

E bine sa fii analitic la locul de munca, insa nu si in relatia de dragoste. Atunci cand analizezi fiecare detaliu legat de ceea ce spune sau ceea ce face partenerul tau, devii o persoana obsesiva. Si asta nu va face fericit pe nimeni!


Balanta

Esti o persoana atat de sociabila, incat se intampla, uneori, sa mai uiti ca ai acasa un partener. Te lasi condusa de instinct si iti place sa ai mereu oameni noi in compania ta. Poate nu ti-ai dat seama pana acum, dar unii asa-zisi prieteni nu iti fac cinste.


Scorpion

Nu se poate sa nu reprosezi ceva partenerului tau de viata. Iti place sa conduci in relatie si sa fii mereu cea care arata cu degetul si invinuieste. Aminteste-ti ca poate nici tie nu ti-a placut in copilarie sa fii mereu dojenita, drept urmare incearca sa fii mai ingaduitoare.


Sagetator

Esti adepta conceptului de libertate asa ca ai face bine sa iti gasesti un partener pe masura, cu aceleasi gusturi. Nu de alta, dar, daca nu va potriviti, s-ar putea sa intrati in polemici pe aceasta tema si sa fii nevoita sa renunti la obiceiurile tale zilnice.


Capricorn

Nu spune nimeni ca nu e bine sa muncesti, dar tu ai intrecut masura! Esti o persoana meticuloasa si perfectionista si cu greu ar crede cineva ca mai ai timp si de o relatie. Daca petreci prea multe ore la serviciu, ai grija caci partenerul ar putea devein suspicios!


Varsator

Atunci cand intri intr-o relatie, preferi sa pui ratiunea pe primul loc, si nu sentimentele, asa cum ar trebui. Esti fascinata de parteneri intelectuali, care sa iti impartaseasca din ideile lor inovatoare, iar daca simti ca nu sunt potriviti pentru tine, ii lasi balta inca din prima clipa. Acest obicei s-ar putea sa iti aduca multe conflicte.


Pesti

In cazul tau, s-ar putea spune ca nu tu ai o problema, ci partenerul de viata. Din pricina faptului ca esti o fire mult prea iertatoare, poti ramane blocata intr-o relatie care nu functioneaza si care iti aduce numai scandaluri. Ar fi bine sa iei o decizie, pana nu e prea tarziu.

relatia berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005970 (s)