News Flash:

Ceaiul de samburi de masline vindeca diabetul

23 Martie 2016
29766 Vizualizari | 0 Comentarii
ceai masline
Diabetul este o boala care presupune, la modul simplu, faptul ca organismul nu asimileaza corespunzator alimentele. Alimentele consumate sunt transformate in glucoza la nivelul stomacului si intestinului. Glucoza ajunge in sange, care apoi o transporta catre toate celulele corpului, iar pentru a ajunge in interiorul lor este nevoie de insulina (un hormon generat de pancreas).
In interiorul celulei, zaharul este folosit pentru generarea de energie celulara. Daca pancreasul nu genereaza suficienta insulina sau celulele nu reactioneaza corespunzator la aceasta apare diabetul. Conform recomandarii Asociatiei Americane a Diabeticilor, glucoza din sange trebuie sa fie intre 80 si 120 miligrame pe decilitru intre mese sau cand postim. Daca glucoza din sange este in afara acestor valori atunci apare diabetul.
Ceaiul de samburi de masline te poate scapa de aceasta boala daca este consumat in mod regulat. Asadar, 200 de samburi mari de masline se pun la uscat. Dupa 2-3 saptamani, acestia se sparg in piua de bucatarie si apoi se rasnesc, pana cand obtineti o pulbere fina. 

Cum se administreaza? In fiecare dimineata, se pune la fiert apa, cam cat pentru o cana de ceai, si se lasa pe foc mic timp de 10 minute. In apa fiarta se toarna o lingurita din praful de samburi de masline si se bea cu inghitituri mici, pe stomacul gol, pana la ora 12:00. In timpul acesta, se mai ia si o lingurita de ulei de masline, obtinut prin presare la rece. Cura se tine zilnic, pana la epuizarea prafului de samburi, dupa care se repeta la 4-6 luni de zile. Daca tratamentul va fi tinut corect, glicemia va scadea rapid.

diabetul boala alimentele glucoza insulina hormon pancreas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005959 (s)