News Flash:

Cea mai mare CALITATE pe care o ai in functie de ZODIE

17 Ianuarie 2018
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic

Fiecare zodie este speciala in felul sau, o spune zodiacul, iar nativii sunt individualizati prin trasaturi de caracter extrem de diferite. Care crezi ca e cea mai mare calitate a ta in functie de zodie?

1. Berbec
Darurile oferite Berbecului sunt ambitia, devotamentul si curajul. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal nu se vor da niciodata batuti in fata unei probleme. Prefera sa moara in picioare decat sa traiasca in genunchi. Nu le place sa piarda si dau tot ce au mai bun pentru a reusi tot ce isi propun.

2. Taur
Taurul se bucura de foarte multa putere. Cu ajutorul inventivitatii, reuseste sa-si doboare orice adversar pentru a iesi victorios. Taurii reusesc sa treaca peste cele mai dificile situatii si au intotdeauna rezerve de energie pentru a nu trai o viata monotona.

3. Gemeni
Gemenii sunt persoane convingatoare. Au abilitati puternice de a manipula publicul, in urma unui spirit oratoric dezvoltat. Sunt subtili, calculati si te vor face sa fii de acord cu ei, fara sa iti dai seama.

4. Rac
Loialitatea Racului este una de neclintit. Au nevoie de timp pentru a se apropia de cineva, dar odata ce i-ai castigat increderea unui Rac, poti fii convins ca vei avea parte de o relatie sincera. Racii sunt persoane romantice si sensibile, lucru care poate fi intors mereu impotriva lor.

5. Leu
Leul este o persoana rationala, care considera ca este mult mai important sa aiba grija de ei, decat de cei din jur. Leii au propriile lor pareri, greu de schimbat. Sunt persoane intelepte si stiu cum sa ia cele mai bune decizii.

6. Fecioara
Darul primit de Fecioare este rapiditatea cu care se adapteaza in diferite mediuri. O Fecioara poate fi pusa in cea mai neagra situatie posibila si tot va reusi sa se acomodeze si sa supravietuiasca. Vointa lor de a nu renunta niciodata si de a ramane mereu optimisti le face sa se adapteze atat de usor la mediul inconjurator.

7. Balanta
Darul divin al Balantei este afinitatea pentru dreptate. Aceste persoane sunt extrem de corecte in relatiile de zi cu zi cu alte persoane. Nu fac niciun fel de compromisuri, raman stricte si cerebrale. Astfel, ele nu vor ascunde niciodata adevarul si vor fi corecte pana la capat.

8. Scorpion
Scorpionii sunt persoane foarte pasionale. Acestia vor face absolut orice in numele dragostei, dar trebuie sa fie foarte atenti pentru a nu ajunge sa fie raniti.

9. Sagetator
Cei aflati sub acest semn zodiacal au parte de mult noroc. Sunt spontani, nu planifica nimic si au noroc in tot ceea ce fac.

10. Capricorn

Cadoul oferit Capricornului este succesul. Cu toate acestea, Capricornii stiu ca trebuie sa munceasca pentru el. Fac tot ceea ce pot pentru ca totul sa iasa perfect. Nu doresc sa primeasca nimic pe gratis, ci sa merite orice rasplata.

11. Varsator
Varsatorii sunt intruchiparea uncitatii. Au opinii neconventionale despre lucrurile din jur si privesc absolut orice dintr-o perspectiva originala. Au idei creative si ii uimesc mereu ceilalti

12. Pesti
Pestii sunt persoane foarte ganditoare si nu vor avea liniste pana nu isi vor indeplini dorintele. Au incredere in ei si nu refuza sarcinile foarte dificile. Ar trebui, totusi, sa faca o distinctie intre sarcinile realiste si cele imposibil de atins. Cateodata musca mai mult decat pot mesteca.
 


berbec taur gemeni rac capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004823 (s)