News Flash:

Cea mai ieftina dieta: cu trei lei pe zi, ai sanse sa revii la silueta de odinioara! E un regim garantat!

6 Februarie 2018
995 Vizualizari | 0 Comentarii
dieta

Patrunjelul proaspat poate fi folosit ca o garnitura, ca intensificator de aroma in supe si tocana sau ca ingredient primar in salate proaspete.

Patrunjelul este bogat intr-o gama de substante nutritive si avand in acelasi timp un continut redus de calorii si bogat in fibre.

Este un supliment nutritiv pentru o dieta care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus.

Dieta cu patrunjel are rezultate uimitoare

O combinatie de suc de patrunjel si de lamaie poate elimina mai rapid grasimea de pe abdomen decat majoritatea celorlalte metode.

Indepartarea grasimii abdominale este unul dintre cele mai dificile obiective pe care trebuie sa le atingeti in planul total de pierdere in greutate.

Grasimea din jurul abdomenului este cea mai incapatanata grasime si indepartarea ei necesita strategii si angajamente adecvate.

Patrunjelul in amestec cu suc de lamaie au devenit un remediu popular pentru a indeparta mai repede grasimea abdominala.

Daca doriti sa incercati, urmati dieta pentru o saptamana pentru a vedea rezultatele. Este posibil sa fiti uimiti sa vedeti o pierdere in greutate de 3-5 kilograme in decurs de o saptamana.

Succesul, oricat de mic, va poate mentine motivat sa continuati drumul. O pierdere in greutate de 5 kilograme in

decurs de o saptamana va va tine motivat pentru a pierde mai mult in greutate.

Cand stiti ca functioneaza ceva, atunci mergeti cu toata convingerea.

Veti avea nevoie de:

Patrunjel proaspat – 50 de grame

Lamaie – una

Apa- – un pahar

Alegeti frunzele de patrunjel si puneti-le intr-un blender pentru a extrage sucul.

Taiati lamaie in doua bucati, scoateti semintele si extrageti sucul prin stoarcerea lamaii. Se adauga sucul de lamaie extras in

blender pentru a se amesteca cu sucul de patrunjel. Adaugati si un pahar de apa. Se amesteca apoi toate.

Bea-l stomacul gol dimineata timp de numai 7 zile si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Daca este necesar, asteptati doua saptamani si repetati din nou o saptamana.

Patrunjelul este incarcat cu vitamine, minerale si alti nutrienti. Are calorii reduse si fibre bogate.

Patrunjelul este folosit pentru tulburari gastro-intestinale, constipatie, indigestie, diabet, pietre la rinichi, tuse, astm si multe alte afectiuni.

Are capacitatea de stimulare a metabolismului, care este utila in reducerea grasimii abdominale.

Atat lamaia cat si patrunjelul ajuta la imbunatatirea metabolismului.

Consumand un pahar de suc de patrunjel si lamaie pe stomacul gol dimineata si aveti controlul asupra dietei dumneavoastra,

plus face exercitii regulate, veti pierde 5 kg intr-o saptamana cu usurinta. In plus, este o dieta, care nu te va costa mai mult de 3 lei pe zi.

Scapa de grasimea abdominala cu zeama de lamaie si patrunjel!

Grasimea abdominala este un calvar pentru majoritatea dintre noi. Chiar si persoanele care nu au mari probleme cu greutatea, atunci cand vad colacei nu mai stiu ce sa faca.

Inainte de a afla cum prepari in doar 5 minute sucul care topeste grasimea abdominala, iata cateva informatii relevante despre acest tesut adipos.

De ce se depune grasime pe abdomen?

Abdomenul este zona cea mai ‘sensibila’ cand vine vorba de depunerea grasimilor. Este cea mai confortabila pentru grasimile formate de caloriile din alimentatia nesanatoasa.

Poti face burtica desi esti destul de atletic si asta deoarece abdomenul este locul in care se poate depune chiar si o

gogoasa mancata in zilele in care vrei sa incalci regulile alimentatiei sanatoase, mai repede decat in alte parti ale corpului.

Prajelile, caloriile din alcool, zaharul sau fructoza din fructe sunt printre principalele cauze ale formarii grasimii abdominale.

Grasimea abdominala ridica mai multe riscuri de sanatate decat orice alt tesut adipos din organism, fiind locul de unde se dezvolta o serie de boli precum diabetul zaharat de tip 2,

bolile de inima sau atacul vascular-cerebral. Grasimea migreaza foarte usor din zona abdominala si se depune pe vasele de sange.

Zeama de lamaie, patrunjel si apa

Grasimea abdominala este greu de indepartat prin cure de slabire draconice ori exercitii fizice.

Daca nu ai suficienta ambitie sa faci abdomene in fiecare zi, poti incerca aceasta licoare 100% naturala. Ai nevoie de:

– o lamaie;

– o legatura de patrunjel;

– 60 de mililitri de apa.

Tot ce trebuie sa faci nu dureaza mai mult de 5 minute: stoarce zeama din lamaie intr-un pahar de sticla si toaca apoi patrunjelul cat mai marunt.

Rastoarna amestecul de patrunjel cu lamaie in apa. Bautura se consuma pe stomacul gol!

Consumul frecvent de patrunjel te poate ajuta sa slabesti pana la 4 kilograme in numai 5 zile.

Cat despre lamaie, se stie ca vitamina C pe care o contine este inamicul mancarii nesanatoase si intareste sistemul imunitar, curatand organismul de toxinele si grasimele care se aduna pe abdomen.

Alte subiecte pe aceeasi tema: De ce grasimea abdominala este mai periculoasa decat obezitatea

Grasimea abdominala este mai periculoasa decat obezitatea. Cel putin asta arata un studiu efectuat recent pe un esantion de 15 mii de americani cu varstele cuprinse intre 18 si 90 de ani.

Acest studiu a fost finantat de National Institutes of Health, American Heart Association si mai multe organizatii de sanatate europene.

Oamenii de stiinta s-au bazat pe indicele de masa corporala al participantilor si au analizat in acelasi timp riscurile la care sunt supuse persoanele cu un strat gros de grasime abdominala.

In urma acestui studiu s-a constatat faptul ca o persoana cu un indice de masa corporala normal si grasime in jurul

abdomenului prezinta un risc de mortalitate mai ridicat decat o alta cu acelasi indice de masa corporala dar fara grasime abdominala.

Asadar, oamenii pe care ii numim “cu burta” au riscuri mai mari. Explicatia este simpla: grasimea abdominala este de cele mai multe ori in stransa legatura cu grasimea viscerala (cea depusa pe organe).


patrunjelul garnitura aroma tocana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006566 (s)