CEA MAI DELICIOASA CIORBA: Ciorba de mazare cu carnaciori vanatoresti si cascaval
INGREDIENTE
1 pahar de mazare
2 cartofi
1 morcov
1 ceapa
5 carnaciori vanatoresti
2 linguri de cascaval topit
verdeata, dupa gust
sare si condimente, dupa gust
ulei
MOD DE PREPARARE
Puneti mazarea la inmuiat pentru 2 ore sau pe noapte.
Puneti mazarea in apa cu sare si fierbeti 30 de minute, daca se formeaza spuma, indepartati-o.
Taiati ceapa marunt, dati morcovul prin razatoare sau taiati-l marunt. Caliti ceapa si morcovul si adaugati carnaciorii taiati rondele.
Puneti in ciorba cartofii taiati cubulete, peste 10-15 minute adaugati ceapa, morcovul si carnaciorii, precum si cascavalul topit si lasati pe foc pana se topeste cascavalul.
Serviti ciorba cu verdeata tocata.
Comentarii (0)