News Flash:

Cea mai buna metoda naturala de curatare a bilei: dureaza mai putin de o saptamana

15 Iunie 2016
56642 Vizualizari | 0 Comentarii
bila lenesa

Medicul chinez Lai Chiu Nan a inventat o metoda naturala de eliminare a pietrelor de la bila. Din cauza ca ficatul si bila se afla intr-o stransa legatura, acesttratament este util si persoanelor care au o functie hepatica slaba. Iata in ce consta metoda!

In primele 5 zile, consumati 4-5 mere sau beti patru pahare de suc de mere, pe care trebuie sa il consumi proaspat, imediat dupa preparare. In rest, poti mananca normal in aceste zile, bineinteles, fara abuzuri.

In ziua a sasea trebuie sa nu mai serviti masa de pranz. Beti insa un pahar de apa calda in care ati amestecat o lingurita de sare amara (suflat de magneziu pentru uz intern). La ora 20:00, beti din nou un pahar cu apa cu o lingurita de sare amara pentru a stimula functionarea bilei. Beti apoi un amestec de jumatate de pahar de ulei de masline sau de ulei de susan cu o jumatate de pahar de suc proaspat de lamaie. 
Dimineata, veti observa cum pietrele sunt eliminate prin urina. Trebuie sa stiti ca aceasta metoda nu se aplica doar atunci cand aveti pietre la bila, ci si cand doriti sa va curatati bila lenesa.


tratament mere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1404 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004681 (s)