News Flash:

Ce trebuie sa faci daca vrei ca iubitul sa nu te insele niciodata

11 Septembrie 2018
1028 Vizualizari | 1 Comentarii
inselat mare

Multe relatii se destrama pentru ca unul dintre parteneri insala. Afla cum sa nu ajungi in aceasta situatie niciodata.
Aventurile pot face o relatie mai puternica, insa in alte cazuri, acestea duc la despartire. De obicei, cel care insala o face pentru ca este nemultumit de viata intima sau pentru ca nu este suficient de puternic sa iasa din cuplul care il face nefericit. Exista, insa, cateva metode prin care poti evita sa fii inselata.

Cea mai buna metoda de a evita inselatul este ca partenerii sa incheie anumite acorduri care sa ii ajute sa treaca peste situatiile dificile. Inainte de orice, cuplul ar trebui sa discute despre ce inseamna inselatul, pentru ca ar putea avea pareri diferite. De exemplu, unul dintre iubiti ar putea crede ca nu este nimic rau sa danseze sau sa flirteze cu altii, in timp ce celalalt ar putea fi revoltat de acest comportament, potrivit unica.ro.

Arata-i ca il intelegi
Partenerul tau are o multime de ganduri si sentimente pe care nu le impartaseste cu nimeni. Castiga-i increderea si arata-i ca nu il vei judeca, indiferent cat de diferit ar fi de tine. Fa-l sa se deschida in fata ta si sa te considere cel mai bun prieten. Astfel va avea incredere sa iti spuna cand ceva nu il mai multumeste, in speranta ca amandoi veti gasi o rezolvare.

Fa-l fericit
Cea mai buna arma impotriva inselatului este sa ii oferi partenerului tau totul, pentru a nu simti nevoia sa caute in alta parte. Cand il satisfaci fizic si emotional, nu va avea motive sa plece de langa tine. Aceasta regula este valabila si pentru tine. Spune-i ce iti place si ce asteptari ai de la el si nu vei avea motive de nemultumire.

Nu fi geloasa
Daca il acuzi de infidelitate, nu vei face decat sa il indepartezi de tine. Gelozia este naturala, insa incearca sa nu il faci sa se simta vinovat, ci iubit. Nu te supara pe el, pentru ca il vei speria si il vei face sa nu mai aiba curaj sa iti spuna ce simte. Nu este eficient nici sa il ameninti cu despartirea, pentru ca nimeni nu vrea sa traiasca cu o sabie deasupra capului, iar la un moment dat te va lasa sa pleci.

Adu-i aminte de ce sta langa tine
Intr-un cuplu, partenerii au tendinta de a uita de ce se iubesc sau de ce s-au implicat in asta. Aminteste-i zilnic de ce te-a ales pe tine, fara a-i enumera calitatile tale. Poate sunt gesturi care ii plac la tine sau poate felul in care ai grija de el l-a facut sa te iubeasca.

Redu ocaziile in care ar putea sa te insele
Aventurile si inselatul
apar si pentru ca se iveste momentul de potrivit. Poate calatoreste in interes de serviciu cu o colega ori iese cu prietenii fara tine. Nu trebuie sa ii urmaresti fiecare pas si nici nu trebuie sa ii interzici activitatile independente, dar fii atenta la aceste situatii. Daca pleaca intr-o calatorie de afaceri, strecoara-i un biletel in care sa ii spui vorbe frumoase sau sa ii povestesti ce ii vei face, cand se va intoarce acasa. Daca iese cu prietenii, asteapta-l imbracata sexy si ofera-i o noapte fierbinte, iar data viitoare cand va iesi, va sti ce il asteapta si va sta departe de tentatii.


fa-l fericit geloasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006209 (s)