News Flash:

Ce spune Mihai Fifor despre eventuala demitere a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu

17 Ianuarie 2018
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Fifor

Premierul interimar, Mihai Fifor, a declarat, in aceasta seara, referindu-se la o eventuala demitere a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, faptul ca aceasta situatie va fi analizata cu mare atentie miercuri si va fi luata o decizie. 

Intrebat dupa o vizita la MAI daca a discutat cu ministrul Afacerilor Interne despre o eventuala demitere a lui Despescu, Fifor a raspuns: "Asta este o situatie pe care o s-o analizam cu foarte mare atentie in cursul zilei de maine si o sa luam o decizie".

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat saptamana trecuta ca i-a cerut premierului de la momentul respectiv, Mihai Tudose, imputernicirea pe o perioada de sase luni in functia de sef al Politiei Romane a chestorului principal Catalin Ionita, in conditiile in care a solicitat schimbarea lui Bogdan Despescu, ca urmare a cazului agentului acuzat de pedofilie. 

Totodata, premierul interimar a precizat ca, motivul principal pentru care a venit la sediul MAI este acela de a se asigura ”ca sunt toate mijloacele necesare pentru interventie, in caz ca e nevoie”, refereindu-se la codul galben de viscol anuntat de meteorologi.

Sursa: antena3.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006435 (s)