News Flash:

Ce spun astrologii despre destinul tau in functie de zodie

13 Iunie 2018
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
neti

Se spune ca destinul tau sta scris in stele, asa ca ne-am gandit ca ai vrea sa afli ce te asteapta in aceasta viata, in functie de zodie.

Berbec
Vei distruge tot ce vei contrui, pentru ca apoi sa reconstruiesti totul mai bine. Iti va fi foarte greu sa te stabilesti intr-un loc, pentru ca esti intr-o cautare continua.
Trebuie sa intelegi ca nelinistea pe care o ai nu va disparea intr-un oras anume, ci tine de puterea ta interioara sa o elimini. Esti inestat de independenta, iar aceasta dorinta iti transforma destinul intr-un carusel.

Vrei sa fii cel mai bun in tot ce faci si ai calitati de lider, asa ca te asteapta o cariera de succes. Nu vei avea o problema sa faci bani, dar vei trece prin cateva cumpene financiare.
Cel mai bine ti se potrivesc meseriile care presupun asumarea unor riscuri, precum politist, procuror, pilot de curse, pompier, padurar sau om de afaceri.

Taur
Esti o persoana conservatoare, muncitoare si puternica. Vei evolua incet in cariera, dar sigur. Pana la 40 de ani, vei reusi sa ai un cont in banca pe care sa te poti baza la batranete.

Nativii acestei zodii sunt intelegatori si au multa rabdare, o calitate care ii va ajuta sa treaca usor peste obstacole. Pentru ei, esecul este o oportunitate sa descopere noi cai spre succes si nu au nicio probleme sa renunte la un vis, daca li se pare ca nu are sanse sa se implineasca.

Familia este totul pentru ei si vor avea una numeroasa. Cel mai bine li se potrivesc meseriile din domeniul financiar, dar vor face performanta si in mediul artistic.

Gemeni
Tu vei face doar ce iti vei dori si nu vei fi dispus sa faci compromisuri in niciun moment al vietii tale. Esti plin de idei si stii sa intri in contact cu oamenii care te-ar putea ajuta sa iti indeplinesti obiectivele. Pentru ca te pricepi foarte bine la cuvinte si la dat sfaturi, ai putea face cariera in literatura sau in afaceri.
Te misti rapid, gandesti repede si iei decizii fara sa stai mult pe ganduri, asa ca vei fi foarte apreciat in domeniul tau. Meseriile potrivite pentru tine sunt jurnalist, poet, agent de turism sau profesor.

Rac
Esti o persoana precauta si te gandesti foarte bine, inainte sa iei o decizie. Cand o faci, insa, nu mai dai inapoi. La inceputul vietii nu vei avea foarte mult succes, dar vei munci din greu pentru a ajunge unde iti propui. Eti predispus spre o viata sedentara si nu te vei simti confortabil decat in preajma oamenilor apropiati.
Iti va fi foarte greu sa ai incredere in oameni, motiv pentru care nu vei avea foarte multi prieteni. Cel mai bine ti se potrivesc meseriile din domeniul hotelier sau al artelor. Daca vei reusi sa scapi de teama de necunoscut si de stilul de viata sedentar, ai sanse sa calatoresti si sa vezi locuri exotice.

Leu
Toata viata ta vei cauta sa fii in centrul atentiei. Ai o pasiune pentru lux si iti doresti cu ardoare sa faci parte din elita societatii. Increderea pe care o ai in tine te va ajuta sa iti faci cu usurinta o cariera in domeniul artelor sau afacerilor.
Daca nu ajungi faimos, vei face orice iti va sta in putinta pentru a te invarti in cercul celebritatilor. Vei fi extrem de nefericit daca nu vei cunoaste succesul si vei duce o viata mediocra.

Fecioara
Esti o persoana organizata si nu iti place sa iti asumi riscul. Pentru ca ai tendinta de a te subestima, vei ocupa functii care sunt sub capacitatea ta. Vei cauta mereu sa evoluezi, iar in a doua parte a vietii ai toate sansele sa cunosti succesul.

Iti place sa contribui in comunitatea din care faci parte si vei fi mai itneresant sa ii ajuti pe ceilalti, decat sa te imbogatesti. Cel mai bine ti se potrivesc meseriile de arhitect, designer, specialist in calculatoare, matematician, om de stiinta, bancher sau psihoterapeut.

Balanta
Nu esti interesat de bunuri materiale si pui mai mult pret pe oamenii pe care ii cunosti. Iti place sa iti faci prieteni si sa intretii relatii de tot felul, dar la un moment dat, destinul tau va cunoaste o schimbare.
Sunt putine sanse sa te imbogatesti, dar ai un simt aparte in domeniul artistic sau al modei si ai mari sanse sa lucrezi in aceste domenii.
Nu prea te obosesti muncind, dar reusesti sa te faci remarcat prin farmecul tau personal. Indiferent de cati bani vei castiga, nu vei avea niciodata destui, pentru ca iti place sa cheltui. Esti o persoana flexibila, asa ca esti capabil sa faci tot felul de meserii, de la jurnalist, la cantaret, florareasa, gradinar sau fashion designer.

Scorpion
Tu nu vei avea o viata usoara, dar nu iti vei pierde rabdarea in niciun moment. Banii sunt foarte importanti pentru tine, asa ca toate relatiile tale le vei lega in functie de asta.
Ai o sexualitate debordanta si esti pasionat de ocultism si conspiratii. Pentru ca esti o persoana creativa si puternica, vei avea succes ca om de stiinta, ginecolog, chirurg, sexolog sau medium.

Sagetator
Esti o persoana optimista si tintesti mai sus decat majoritatea. Iti place schimbarea si vei incerca mai multe meserii, pana cand vei gasi una care sa iti satisfaca dorinta de aventura. Destinul tau este marcat de schimbari neasteptate si experiente inedite, nu neaparat intr-un sens rau. Cel mai bine ti se potrivesc meseriile de pilot, om de afaceri, agent de turism sau lider spiritual.

Capricorn
Esti o persoana perseverenta si rabdatoare si chiar daca esti inceata, vei ocupa pozitii mai bune decat ceilalti nativi. Esti un om ambitios, dar vei cunoaste succesul abia in a doua parte a vietii.
Nu esti norocos sau extrovertit, dar muncesti din greu si ai viziune. Cel mai bine ti se potrivesc job-urile de manager, bacher, om de stiinta, geolog sau ministru al Educatiei.

Varsator
Viata ta este plina de schimbari datorate firii tale insetate de libertate si independenta. Nu iti place monotonia si nu iti este teama sa o iei de la capat. Vei avea o evolutie sociala fluctuanta si o vei face pe calea cea dreapta, pentru ca nu esti genul de persoana careia sa ii pese doar de ea.
Esti un idealist si nu vrei sa faci niciun compromis, pentru a ajunge unde iti doresti. Ai o inteligenta ridicata si esti potrivit pentru a fi pilot, electronist, astronaut sau neuro-chirurg.

Pesti
Destinul tau este marcat de indecizii, dar esti o persoana flexibila si iti vei gasi locul oriunde. Nu esti motivat de partea materiala a vietii si obisnuiesti sa visezi mai mult decat traiesti.

In unele momente vei avea bani, in altele, vei avea probleme financiare. Vei cunoaste succesul ca muzician, dansator, actor, preot sau medium.


berbec taur gemeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006067 (s)