News Flash:

Cele mai zgarcite si generoase zodii

11 Iunie 2018
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie 1

LOCUL 1 – SAGETATOR

Sagetatorii sunt cei mai generosi nativi ai cercului zodiacal.Te vor ajuta intotdeauna, dezinteresat doar pentru un zambet si o multumire sincera. Tocmai din acest motiv, banii si Sagetatorii sunt cei mai buni prieteni.

LOCUL 2 – VARSATOR

Acesti oameni nu sunt doar generosi, sunt si cei mai mari cheltuitori. Prioritatea numarul unu pentru ei este sa-i bucure pe cei apropiati. Sunt persoane grijulii, atente si prudente, in special fata de dorintele altora. Doar un mic indiciu despre visul tau si Varsatorul alearga in secret sa-ti indeplineasca dorinta.

LOCUL 3 – LEU

Reprezentantii acestui semn zodiacal niciodata nu-i vor lasa fara atentie sau cadouri scumpe pe cei apropiati. Doar oamenii care nu-i cunosc cu adevarat pot vedea Leii ca pe niste persoane zgarcite. Cumpara tot ce straluceste si le aduce satisfactie. Deseori se gandesc ca poti cumpara tot si pe toti.

LOCUL 4 – BERBEC

Reprezentantii acestui semn sunt oameni generosi, dar practici. Berbecii stiu cum sa-si investeasca banii in viitor. Cu alte cuvinte, investesc in relatii interpersonale.

Daca in viata ta exista un Berbec care iti face cadouri, iti da bani in imprumut sau te ajuta material – fii convins, el vede in tine un potential candidat de la care va obtine un beneficiu. Va cheltui multi bani, daca va fi convins, ca mai devreme sau mai tarziu, va avea nevoie de tine.

LOCUL 5 – BALANTA

Balantele pot fi considerati oameni generosi, insa cu banii altcuiva. Iti vor procura cu mare drag si un loc pe Luna, doar ca la inceput trebuie sa gaseasca un sponsor.
Cu usurinta vor cere bani de la parinti, prieteni sau vecini pentru petreceri si distractii. Cel mai important lucru – ca mai tarziu sa nu-i intoarca inapoi.

LOCUL 6 – SCORPION

Pentru Scorpioni generozitatea este o ocazie potrivita de a-si arata partea buna. Dar, de indata ce Scorpionii au probleme materiale, ei sufera si dispar o perioada. Totul e pentru ca sunt dezgustati de ideea ca undeva in societate poti aparea fara bani.

LOCUL 7 – GEMENI
Gemenii inca nu s-au decis daca sunt zgarciti sau generosi. Se stie doar ca pentru a-si arata generozitatea au nevoie de public, de spectatori si aplauze. Cere-le ajutor cand cineva se uita al ei. Atunci iti vor da si ultimii bani pe care ii au in portofel.

LOCUL 8 -PESTI

Pestii pot fi zgarciti pana la lacrimi si generosi pana la aceeasi stare. Totul depinde de dispozitia lor. Ei iubesc lucrurile clare, de aceea, cand ai o dorinta spune-i direct, fara ocolisuri. Daca Pestii au bani, fii sigur iti va face un cadou scump si placut.

LOCUL 9 – TAUR

Taurii adora sa cheltuie banii exclusiv pentru sine. Printre reprezentantii acestui semn zodiacal sunt multi barbati gigolo si femei care stau la intretinerea cuiva. Chiar au o anumita tactica: de cateva ori sunt gata sa cheltuie banii pentru tine, ca mai apoi, fara jena sa-ti utilizeze cartea de credit nelimitata. Cu toate acestea, in caz de probleme financiare grave, Taurul iti va fi alaturi, va veni in ajutor, te va proteja, va plati, ceea ce echivaleaza toate neajunsurile pe care le are.

LOCUL 10 – RAC

Racii traiesc pentru sine si cheltuie bani exclusiv pentru lucrurile necesare si cu adevarat pretioase. Cu prietenii si persoanele apropiate sunt destul de zgarciti. Adora sa procure lucruri pentru casa si pentru confortul personal. De aceea, nu astepta cadouri de lux si gesturi deschise din partea lor. Casa Racului este de vis, acolo domneste confortul, obiectele de antichitate si ultimele noutati din lumea tehnologiilor.
LOCUL 11 – FECIOARA

Fecioarele nu arunca banii in vant si nu-si strang portofelul. Insa aceasta nu inseamna ca reprezentatii acestui semn zodiacal nu pot procura lucruri scumpe si luxoase. Pot si le procura, dar numai pentru sine. Cu toate acestea, Fecioara poate fi manipulata usor, de aceea nu-ti va fi dificil sa obtii de la ea cateva mii. Mai tarziu le va cere inapoi, daca situatia financiara i se va inrautati.

LOCUL 12 – CAPRICORN

Capricornii sunt cu adevarat zgarciti. Reprezentantii acestui semn sunt gata sa investeasca bani exclusiv in statutul lor social. Sunt cei care vor cauta unde si ce poti procura mai ieftin. Se vor plimba prin toate magazinele pentru a gasi cel mai mic pret. Insa zgarcenia pentru ei nu este un defect, ci mai degraba o virtute care trebuie scoasa in evidenta, altfel vor sta pe spatele tau.

Desi stelele au inzestrat fiecare semn zodiacal cu o anumita atitudine fata de bani, nu trebuie sa uitam de factorul uman si bogatia materiala reala. Chiar si cea mai generoasa si deschisa persoana, poate deveni zgarcita si mercantila, atunci cand nu are bani suficienti.


leu berbec
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006285 (s)