News Flash:

Ce se intampla daca tii o coaja de banana pe frunte

21 Aprilie 2018
905 Vizualizari | 0 Comentarii
banana

Migrena este una din cea mai raspandita afectiune din Romania, iar impotriva durerilor severe de cap s-au cautat dintotdeauna solutii. Una dintre ele este pe cat de bizara, pe atat de eficienta.

Ce se intampla daca tii o coaja de banana pe frunte
Sunt situatii in care medicamentele au efecte adverse in loc sa amelioreze durerile de cap. In astfel de situatii, natura ne vine in ajutor. Persoanele care sunt intolerante la anumite produse farmaceutice pot apela, de pilda, la banala coaja de banana.
Prin simpla tinere pe frunte a cojii de banana poti ameliora simtitor durerea de cap. Nu trebuie decat sa pui pe frunte coaja de banana cu partea ei interioara si sa o tii asa vreme de 5 minute.

O alta solutie impotriva migrenelor este consumul de ceai de ghimbir. Un studiu din 2014 dezvaluie ca ghimbirul are efecte analgezice similare medicamentelor administrate impotriva migrenelor, fara reactii adverse. E de mentionat ca gravidele si copiii nu au voie sa consume acest tip de ceai.

Exista o serie de cauze care duc la aparitia migrenelor. Lipsa activitatilor fizice, alimentatia nesanatoasa si stresul contribuie din plin la imbolnavirea treptata a organismului. De asemenea, lipsa hidratarii si inlocuirea apei cu alte lichide pentru a scapa de sete poate duce la migrene, sustin numerosi medici.
 


migrena medicamentele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004939 (s)