News Flash:

Ce se intampla daca tii in ureche un catel de usturoi timp de cateva minute

19 Octombrie 2017
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
usturoi
Toate gospodinele stiu bine ca usturoiul este ingredientul magic ce da savoare fripturilor, ciorbelor de burta sau diferitelor sosuri. Insa putini sunt cei care stiu ce se intampla daca il bagi in urechi.
Daca si tu te-ai intebat ce se intampla daca iti bagi un catel de usturoi in ureche, ei bine trebuie sa stii ca efectul este unul cu totul neasteptat!
Usturoiul este cunoscut pentru proprietatile lui benefice asupra organismului, insa putina lume stie ca poate rezolva si migrenele sau durerile de urechi cu usurinta.

Usturoiul este un bun antibiotic si vei fi uimit sa afli ce beneficii aduce sanatatii tale. Fie ca il toci si il adaugi in mancare ori in ceaiuri, fie ca il pui pe talpa, in sosete, sau in ureche, usturoiul te scapa de o multime de probleme.
Daca nu vrei sa mai iei pastile si esti adeptul remediilor naturale, trebuie sa stii ca usturoiul este una dintre cele mai bune metode in tratarea acestor dureri, gratie proprietatilor sale antivirale, antibacteriene si antimicrobice.

Atentie insa! Daca nu procedati corect, acest leac babesc va poate trimite la spital. Asta deoarece in cazul in care catelul de usturoi este prea mic s-ar putea sa nu-l mai puteti scoate din ureche! Astfel, riscati sa dezvoltati o infectie puternica, ceea ce, cu siguranta, este ultimul lucru pe care vi l-ai dori!

Poti pune un catel de usturoi in urechea afectata, sau poti face o infuzie din acesta – in cazul in care nu vrei sa iti bagi asa ceva in ureche. Vei avea nevoie de un catel proaspat de usturoi, tocat pe care il amesteci cu putin ulei de masline. Lasa-l la foc mic 20 de minute si o data ce uleiul de masline a fost infuzat, inlatura usturoiul. Dupa ce s-a racit, toarna doua picaturi din acest amestec in urechea afectata.

O alta varianta ar fi sa iti cumperi niste ulei de usturoi. Pune cateva picaturi de ulei pe o bucatica de vata (sau pur si simplu decojeste un catel de usturoi) si baga in ureche.
Dupa putin timp vei observa ca durerea de cap va disparea ca prin minune. Incearca remediul si bucura-te de rezultate, fara sa mai dai bani pe medicamente pentru cap sau pentru diferitele infectii la ureche.

Iata principalele beneficii ale usturoiului:
– lupta impotriva racelii
– reduce tensiunea arteriala
– vindeca infectiile fungice
– iti prelungeste viata
– reduce durerile.

preluat de pe landia

sosuri antibiotic atentie insa leac babesc vata medicamente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1092 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005157 (s)