News Flash:

Ce se intampla cu silicoanele unei femei dupa ce moare

14 Ianuarie 2018
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
silicon

Daca nu ti-a trecut prin cap o astfel de intrebare pana acum, exista oameni care au avut curiozitatea sa afle ce se intampla cu silicoanele unei femei dupa ce moare. Un antreprenor de pompe funebre a explicat pe canalul sau de youtube ce se intampla intr-un astfel de caz.

Ce se intampla cu silicoanele unei femei dupa ce moare

Daca o femeie care a avut implanturi mamare cu silicon este incinerata dupa ce moare, substanta din care e format implantul nu arde, ci raman urme lipicioase, spun muncitorii de la crematoriu. Caitlin Doughty, antreprenor de pompe funebre, explica pe canalul sa pe YouTube, anumite intrebari dificile, deseori morbide, potrivit Daily Mail.

Aceasta a vorbit si despre ceea ce se intampla cu silicoanele dupa ce mori. Astfel, chiar si la 800 de grade Celsius, implanturile cu silicon rezista, topindu-se, iar in urma ramane o substanta lipicioasa.
In acest caz e nevoie de tehnici suplimentare de curatare pentru angajatii crematoriului.

Riscuri sanatate silicoane

Siliconul este un material sintetic areactiv in organism, nu reactioneaza chimic, electric, imunitar, alergic si este folosit de peste 50 ani fara probleme sau complicatii notabile, aflam de la dr. Marek Valcu, chirurg estetician care accentueaza faptul ca implanturile cu silicon nu favorizeaza aparitia cancerului mamar. El se poate modela, astfel incat sa para foarte natural si sa primeasca o textura asemanatoare unui san. De asemenea, il intalnim in diferite tipuri de operatii gen: operatiile pe sani, implant in barbiei si implant in obraji. Avantajul siliconului fata de alte materiale e acela ca ofera o garantie de lunga durata.

La ce riscuri esti expusa dupa operatie?

In primele zile, sanii vor fi inflamati si durerosi;

Recuperarea totala, indiferent de efortul fizic depus, poate dura pana la 3 luni;

Apar modificari ale sensibilitatii areolei si mamelonului, care de regula dispar in primele 6 saptamani;

Pericolul de infectii este destul de ridicat, de aceea medicul iti va prescrie un tratament cu antibiotice, antiiinflamatorii si antialgice. Daca tratamentul cu antibiotic nu da rezultate, se poate scoate implantul din "buzunarul" facut, se spala locul si se reasaza implantul la locul lui sau se scoate implantul, se asteapta cateva saptamani si apoi se repune in locul lui;

Te vei confrunta cu un disconfort la miscare, insa acesta dispare dupa cateva zile

Pierderea sensibilitatii sanilor, dar care dispare dupa cateva saptamani;

Cicatricile se atenueaza in 6 - 12 luni, pana la 2 ani de zile;

Pot sa apara sangerari si acumulari de sange in locul unde e plasat implantul care necesita evacuarea lor pe cale chirurgicala;

Ruperea implanturilor;

Dezvoltarea unui tesut cicatrizant care deformeaza implantul.

Potrivit Dr. Silvia Stanculescu, specialist in chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva la Clinica Metamorphosis Center, dupa o interventie de marire a sanilor trebuie sa porti un bandaj elastic peste pansament si sa folosesti un sutien chirurgical timp de 2-3 luni.

preluat de pe teo si eva

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008167 (s)