News Flash:

Ce salariu avea Adelina Pestritu la Kanal D si ce bani ridica in locul ei Andreea Mantea

31 Martie 2016
5837 Vizualizari | 0 Comentarii
adelina p
Adelina Pestritu ar fi plecat de la Kanal D deoarece nu s-ar mai fi inteles cu sefii in privinta salariului. Vedeta primea in fiecare luna pentru prestatia ei in jur de 5.000 de euro. 

Pentru ca intre timp a capatat notorietate, Adelina Pestritu ar fi cerut mai multi bani, insa turcii nu au vrut sa auda de marire sub niciun chip. Cu toare acestea, patronii de la Kanal D au chemat-o la negocieri pe Andreea Mantea. Culmea, desi spuneau ca nu mai au bani, acestia i-au oferit brunetei un salariu mult mai mare decat al Adelinei, aproximativ 8.000 de euro. 

"Ea este o prezentatoare buna, era de asteptat sa revina la Kanal D. Este mult mai buna ca Adelina si stie cum sa reactioneze si in momente de criza. Plus ca are si lipici la public. Cum a fost o situatie disperata, turcii nu s-au uitat la bani. I-au dat Andreei 8.000 de euro. Sunt mult bani, foarte multi.", a declarat o sursa de incredere, din Kanal D, pentru CANCAN.ro.

Andreea Mantea a prezentat impreuna cu Madalin Ionescu emisiunea de noapte de la Kanal D, dar si "Nunta cu Surprize", iar in total avea 12.000 de euro, insa a plecat dupa ce nu s-a mai inteles la bani cu oficialii turci.

adelina pestritu kanal d andreea mantea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005122 (s)