News Flash:

Ce sa schimbi la tine pentru ca anul 2018 sa fie perfect, in functie de zodia ta!

11 Decembrie 2017
968 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie

Berbec
Pentru Berbeci, urmatorul an poate fi o oportunitate pentru ca tu sa iti dezvolti simtul constiintei de sine. Uneori, tinzi sa te pierzi in toate lucrurile pe care vrei sa le obtii, astfel incat nu mai vezi faptul ca actiunile si cuvintele care influenteaza oamenii din jurul tau. Ai grija sa iti oferi si tie atentie, nu doar lucrurilor pe care trebuie sa le faci.

Taur
Anul ce vine, iesi din zona de confort putin. Taurii au intotdeauna dezvoltata o reticenta catre lucrurile care te fac incomod. Dar nici nu recunosti ca a te pune intr-o zona din afara confortului este necesara pentru a creste si a te dezvolta.

Trebuie sa iti dai seama ca nu trebuie sa te inchizi intr-o cutie tot restul vietii.

Gemeni
Ia-ti tot anul viitor doar pentru a fi agoist. Concentreaza-te pe a dezvolta propria relatie personala cu tine.

In timpul vietii tale ca Gemeni, te-ai gandit mereu la ceilalti. Trebuie sa incetezi sa te mai neglijezi, ca urmare a faptului ca le permiti prea multe oamenilor.

Rac
Anul 2017 te-a gasit retragandu-te in carapace in mod constant, pentru ca iti este prea frica sa te confrunti cu pericolele lumii. In 2018, va trebui sa iti asumi niste riscuri. Trebuie sa te dai lumii.
Singura cale de a construi relatii puternice si sigure cu oamenii ar fi doar daca te-ai lasa sa fii putin mai vulnerabil.

Leu
Comunicarea este o strada cu doua capete. Esti bun la o singura etapa a comunicarii. Te poti exprima liber si poti spune ce este in mintea ta. Esti foarte bun la a te exprima si la a spune ce este in mintea ta. Nu prea te descurci la a-i asculta pe ceilalti.

Rezolutia anului nou pentru tine este sa incerci sa ii asculti pe ceilalti mai mult.

Fecioara
Nu te mai gandi ca esti super erou. Tinzi sa iti consumi capacitatile la nivel maxim, iar uneori te intinzi mai mult decat iti este patura. In 2018 va trebui sa iti recunosti propriile vulnerabilitati.
Balanta
Nu mai lasa gandurile si opiniile celorlalti oameni sa te faca sa suferi. Intotdeauna ai tendinta sa iti traiesti viata dupa standardele si preferintele altora. Ca rezultat, niciodata nu faci nimic pentru tine.

In 2018 va trebui sa iti traiesti viata dupa asteptarile personale.

Scorpion
Inceteaza sa iti mai traiesti viata la extreme. Invata ca mereu este o cale de mijloc pentru orice. Pentru 2018, invata sa faci totul cu moderatie. Nu totul trebuie sa fie in alb si negru.

Sagetator
Ai facut-o si pe asta. Ai explorat lumea. Dar, pentru ca esti Sagetator, trebuie intotdeauna sa inveti sa te asezi la locul tau. In 2018 foloseste-ti abilitatile pentru a te dedica unui lucru.

Capricorn
Intotdeauna ai trait o viata relativ serioasa si cumva lucrurile au decurs bine. Nu e de mirare ca ai un succes substantial in viata.

Dar, ca rezultat, te-ai indepartat de la a trai bucuriile cu adevarat, astfel incat viata nu mai are ce sa iti ofere. Lasa-te dus de val in anul 2018 si distreaza-te!

Varsator
2018 ar trebui sa fie anul in care iti manifesti toate calitatile intelectuale in lucruri tangibile. Da, ai o minte extraordinara si duci cu tine perspective valoroase. Dar singurul mod in care sa maximizezi gandurile este daca incepi sa le si manifesti pentru binele tau suprem.
Pesti
Intotdeauna ai fost cunoscut ca fiind o persoana emotionala si acum este timpul ca acest lucru sa se schimbe.

Iti lasi emotiile si sentimentele sa te acapareze. Anul care vine, fa un scop din a iti dezvolta puterea mentala.


berbec taur gemeni rac leu fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005324 (s)