News Flash:

Poveste tulburatoare: Si-a deconectat sotia de la aparate. Era in coma de prea mult timp. A deschis ochii si i-a spus urmatoarele

11 Decembrie 2017
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
sotia

O lectie de viata tulburatoare! Lyndee Pellettiere-Swapp a fost gasita in casa, pe jos, de fiul sau, Steven. Intrase in coma… Baiatul a chemat imediat Ambulanta. Dupa 12 zile, medicii i-au spus familiei ca femeia nu mai avea nicio sansa. Pierduse lupta… Dupa ce au anuntat familia, acestia le-au recomandat sa o decupleze de la aparatele care o mentineau in viata, scrie Realitatea.net.

In tot acest timp, sotul sau nu a parasit-o nicio clipa… Nici macar nu manca, o veghea zi si noapte si ii soptea: „Trebuie sa lupti! Vreau sa lupti pentru viata ta! Trebuie! Trebuie!”

Cand medicii i-au spus ca Lyndee nu mai are nicio sansa de a-si reveni, barbatul a izbucnit in lacrimi… Ea era totul pentru el!

Dupa cateva ore, familia a decis ca nu aveau de ales: Lyndee urma sa fie deconectata de la aparate chiar de sotul ei… Ba mai mult, dorind sa-i respecte dorinta, aveau sa-i doneze si organele.

In scurt timp, familia a venit sa-si ia ramas bun de la Lyndee. Dupa ce a fost deconectata de la aparate, insa, ceva uluitor s-a petrecut! Femeia le-a soptit, sleita de puteri: „Sunt o luptatoare!”

Traia si nu era pregatita sa paraseasca aceasta lume… Cand si-a revenit, le-a povestit medicilor ca a fost constienta in toate cele 12 zile de coma. Si-a auzit nepotii citindu-i, a simtit cum era mangaiata de sotul ei pe obraz, ba chiar tinea minte discutiile infioratoare pe care le-au avut medicii cu familia in legatura cu deconectarea sa de la aparate.

„Daca nu esti constient, nu inseamna ca nu auzi ce se petrece in jurul tau. Ii incurajez pe toti cei care trec prin ce a trecut familia mea sa vorbesca incontinuu cu cei aflati in coma. Minuni se intampla tot timpul. Iar eu sunt una din ele!”, a spus Lyndee.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004751 (s)