News Flash:

Ce le face Monica Barladeanu parterilor ei de sex din filme

26 Mai 2022
501 Vizualizari | 0 Comentarii
monica

Monica Barladeanu este una dintre cele mai apreciate actrite de la noi din tara si nu numai. De cate luni bune, aceasta a inceput sa faca parte din distributia serialului „Vlad”, iar scenele de sex sunt nelipsite. Desi are multa experienta in spate, colegilor ei de platou nu le esre la fel de usor sa se obisnuiasca cu ideea de a se apropia atat de mult de ea.

Scene de sex sunt, in majoritatea filmelor, cele mai grele, mai ales daca actorii se cunosc din alte imprejurari care impun respect. Monica Barladeanu nu s-a ferit sa recunoasca ca pentru ea, astfel de scene fac parte din normalitatea unui actor, dar pentru altii, este destul de greu sa intre in pielea unui personaj in astfel de circumstante. Recent, Monica a povestit cum isi ajuta colegii de platou sa treaca peste anumite inhibitii pentru ca totul sa iasa bine.

„De obicei cand avem de filmat scene de sex e ciudat, pentru ca partenerii mei sunt p… ati pe ei. Dar le propun inainte sa ma pipaie, ca sa fie obisnuiti in timpul filmarii, sa se detensioneze. Le zic: uite astia sunt sanii mei, asta e fundul, pune mana pe ei! 
Citeste intreaga stire: Monica Barladeanu, despre scenele de amor din seriale. Partenerii au emotii in preajma ei. Aradits, de exemplu, trebuie sa se imprieteneasca cu tine inainte, sa stea de vorba vreo doua ore cu tine ca sa fie relaxat in timpul scenelor de sex. Ii trebuie o anumita pregatire”, a dezvaluit Monica Barladeanu in podcastul „S-a si ras cu Mincu, Maria Popovici si Banciu”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005979 (s)