News Flash:

Ce inseamna cand vezi pe cieva cu un tatuaj cu punct si virgula

14 Februarie 2018
2177 Vizualizari | 0 Comentarii
tatuaj punct si virgula

Daca ati vazut oameni sau imagini cu oameni cu tatuaje virgula, probabil v-ati intrebat ce inseamna tatuajele. In mod tipic inornate si de mici dimensiuni, tatuajul s-ar putea parea relativ o virgulã cufundata, dar sunt trunchiate peste tot si contin o semnificatie extraordinara.
Desi poate parea a fi un fler pentru semne de punctuatie, ceea ce reprezinta de fapt tatuajul virgulã este lupta de sanatate mintala si importanta prevenirii sinuciderii.
 
Originara din Green Bay, Wisconsin, tatuajele au provenit de la Project Punct si virgula, pentru cei care se lupta cu auto-vatamarea corporala, dependenta, depresie si suicid. Este, de asemenea, utilizat in memoria celor a caror teza s-a incheiat, la fel ca tatal fondatorului miscarii, Amy Bleuel. Amy a luptat impotriva bolilor mintale si depresiei pe tot parcursul vietii ei. Dupa ce si-a pierdut tatal prin sinucidere, ea a vrut sa-i onoreze memoria intr-un mod special. De asemenea, ea a dorit sa sporeasca sensibilizarea pentru prevenirea sinuciderii si a altor probleme de sanatate mintala, asa ca a inceput un proiect de punct si virgula. Proiectul isi propune sa ofere speranta, iubire si intelegere pentru cei care lupta cu depresie, sinucidere, dependenta si auto-prejudiciu.
 
In campul de scriere, punctul si virgula sunt utilizate atunci cand autorul ar fi ales sa incheie pedeapsa, dar dar sa continue sa meraga. Ea separa la doua ganduri conectate. Cu Semicoloana Project, sunteti autorul si propozitia propriei vieti.
Aceasta miscare este dedicata prevenirii impotriva solutiei permanente, care este sinuciderea. Mai mult de 300 de milioane de oameni sufera de depresie la nivel global. Din cauza stigmatului asociat cu conditia, multi sufera in tacere, prea jenati de a vorbi de teama de a fi priviti slabi sau de a deveni o povara.  Dar Proiectul Punct si Virgula vrea ca cei care sufera de boli de sanatate mintala sa stie in timp ce ei s-ar putea sa se simta singuri, ca nu sunt singuri. O parte a implicarii tatuajului este un semn universal la acea notiune. Programe cum ar fi Proiectul Punct si virgula pentru a crea cei care sufera de depresie este un sentiment de solidaritate la nivel mondial; aceeasi marca de singuratate este, de asemenea, pe umerii a milioane de oameni din intreaga lume.

Nu conteaza prin ce ai trecut, daca te lupti cu depresia, suicid, dependenta sau alte astfel de probleme grave, nu sunteti singuri. Proiectul isi propune sa sprijine si sa incurajeze pe altii sa impartaseasca povestile lor si sa obtina ajutor atunci cand au nevoie de ea, dar ele nu sunt o linie telefonica de 24 de ore pe zi. Intr-o situatie de urgenta, va rugam sa sunati autoritatile locale sau un profesionist din domeniul sanatatii mintale
Aflati mai multe in clipul de mai jos!

Galerie Video


tatuaje
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006263 (s)