News Flash:

Horoscop Oana Hanganu pentru Valentine’s Day

14 Februarie 2018
942 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop dragobete

Horoscop Oana Hanganu pentru Valentine’s Day. Pestii atrag iubirea, Leii nu vor sa fie “incatusati”, iar Gemenii nu rateaza oportunitatile.

Afla ce se intampla cu restul zodiilor si cum va fi Ziua Indragostitilorpentru tine!

Berbecii se indragostesc la prima vedere de o persoana cunoscuta pe internet. Cei care au o relatie incearca sa refaca “magia” de la inceput.

Daca partenerul nu actioneaza la fel, ei se “orienteaza” spre altcineva. De exemplu, spre o iubire din trecut.

Taurii afla ca iubirea este mai aproape decat ar fi crezut: un prieten le face declaratii de dragoste. Cei care au, deja, o relatie pot face planuri de viitor.

Important este sa uite de frustrari sau reprosuri si sa ierte. Altfel, umbrele trecutului vor aduce probleme.

Gemenii pleaca intr-o calatorie sau onoreaza o invitatie la un eveniment unde vor merge cu partenerul.

Cei singuri se vor distra cu prietenii, dar nu vor rata nicio “oportunitate sentimentala sau senzuala” aparuta in decor…

Racii vor prefera o zi petrecuta doar in compania persoanei iubite, pe care o vor coplesi cu declaratii, atentii dar si gelozii.

Nativii singuri care se indragostesc acum pot face adevarate obsesii pentru cineva anume.

Leii au parte de pasiune in cuplu dar s-ar putea fie tentati sa reconfigureze relatia, daca se simt “incatusati”. Mai bine amana discutiile tensionate, pentru a nu strica tot farmecul.

Leii singuri au parte de “pasiune si actiune”.

Fecioarele profita de Ziua Indragostitilor si refac sau consolideaza armonia din cuplu.

Nativii singuri se concentreaza pe cariera, dar nu-i rau deloc: un parteneriat profesional poate deveni o poveste de iubire.

Balantele se indragostesc la prima vedere sau se reindragostesc de actualul partener.

Fac declaratii si-si dovedesc sentimentele, dar fac un pas inapoi daca au senzatia ca persoana iubita nu le raspunde cu aceeasi moneda.

Scorpionii iubesc, sunt iubiti si vor petrece o zi de neuitat. Unii dintre ei se pot muta in casa noua.

Cei singuri au toate sansele sa isi intalneasca jumatatea, prin intermediul unei rude sau al unui prieten din copilarie.

Sagetatorii pleaca la drum cu persoana iubita, vor sa isi intemeieze o familie sau sa isi “extinda” familia. Planeta Pasiunii este in zodia lor si ii ajuta sa isi indeplineasca dorintele.

Cei singuri vor o relatie”fara complicatii”.

Capricornii onoreaza invitatiile primite, insotiti de persoana iubita. Cei care stau acasa nu se plictisesc deloc: pasiunea si comunicarea”fac legea” in cuplu.

Cei singuri, se distreaza si “sunt receptivi la nou si frumos”.

Varsatorii indragostiti fac risipa de cadouri, declaratii si atentii. Cei singuri sunt remarcati si admirati.

Cupidon le da tarcoale dar, deocamdata, nu par interesati sa faca schimbari majore in viata lor personala. Pun accent pe job si bani.

Pestii care au o relatie isi impresioneaza partenerul cu un decor desprins, parca, din filmele de dragoste. Cei singuri isi pot intalni Iubirea daca ies in lume, in loc sa-si planga de mila sau sa viseze la un “ex”.

In acest an, “sarbatoarea Iubirii” este chiar in ajun de Luna Noua si eclipsa partiala de Soare, care au in Varsator. Iar Varsatorul este o zodie care iubeste libertatea, inclusiv in iubire.

Semnul Varsatorului ne incurajeaza sa ne indragostim de oameni ce pot fi, inainte de toate, adevarati prieteni, de oameni in care putem avea incredere si care ne respecta libertatea.

In plan sentimental, Varsatorul aduce un soi de detasare si tendinta de a fugi de persoanele complicate sau dependente emotional de cei dragi .

Dar tot de Valentine’s Day, Venus, planeta Iubirii, aflata in Pesti, va accentua nu numai sensibilitatea si romantismul in relatii, ci si tendinta de face sacrificii personale in numele iubirii.

Din acest motiv, Valentine’s Day va fi o provocare pentru relatiile in care unul dintre parteneri iubeste mai mult sau cere mai multe dovezi de iubire sau este dependent de partener.

Va fi, insa, o zi perfecta pentru cuplurile in care prietenia dintre parteneri este solida, iar motivele de suspiciune lipsesc.

Pentru cei singuri, Valentine’s Day poate fi o zi interesanta, solicitanta, palpitanta… Norocul poate sa apara. Iubirea, la fel.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005792 (s)