News Flash:

Ce faci când câștigi prima dată o sumă mare de bani la cazino?

5 Iulie 2021
932 Vizualizari | 0 Comentarii
castig suma mare de bani

Care este visul oricărui jucător? Să facă o depunere (preferabil cât mai mică sau să beneficieze de un bonus fara depunere), să tragă maneta sau să apese butonul Spin și să urmărească simbolurile care apar pe ecran. Vezi o cireașă, două cireșe, apoi... Surpriză! Deodată, îți dai seama la ce te uiți. Ai câștigat jackpot-ul și ești pe punctul de a ieși din cazino câștigător. În funcție de mărimea jackpot-ului, viața ta s-ar putea schimba din acest moment înainte.

Înainte însă de a cheltui toți banii câștigați, te sfătuim să să ai în vedere câteva aspecte importante.

Pasul 1: Respiră

În primele momente după ce constați că ai câștigat, totul ți se va părea un vis. Deși îți doreai extrem de mult un câștig, parcă e greu de crezut că tocmai ai pus mâna pe el. Este greu să înțelegi cât de mult te-ai îmbogățit dintr-o clipită și este incredibil de ușor să joci în continuare.

Dar ia-ți un moment. Fă o pauză de la computer sau telefon pentru un minut sau două. Respiră adânc. Ai castigat! Este adevărat, acei bani sunt ai tăi chiar acum. Nu se știe ce se va întâmpla în viitor, așa că asigură-te că savurezi momentul.

Pasul 2: Solicită o retragere

După o mare victorie, este ușor să iei decizia de a mai juca încă puțin. Este o inerție absolut normală, mai ales atunci când vii după o serie lungă de pierderi. Amintește-ți însă că tocmai ai câștigat și indiferent de mărimea premiului este important să nu încerci să recuperezi alte pierderi.

Așadar, asigură-te că nu pierzi banii pe care tocmai i-ai câștigat! Înainte chiar să deschizi un alt joc, intră direct în casierie și încasează o bună parte din premiul tău... sau chiar tot. Cazinoul rămâne disponibil oricând vei vrea să joci din nou. Amintește-ți: ai avut mult mai mult noroc decât ți-ai fi putut vreodată imagina, nu este cazul să pierzi banii!

Pasul 3: Fă-ți un plan pentru câștigurile acumulate și pune-l în acțiune

Cu excepția cazului în care ai un obiectiv clar în minte (de exemplu achitarea unor datorii sau plata unui credit), cea mai eficientă variantă este să depui banii în bancă și să eviți cheltuirea lor în primele zile după ce i-ai câștigat. Asta deoarece sub efectul adrenalinei primelor zile de după câștig, șansele sunt mari să cheltui banii pe lucruri total inutile.

Mai bine dă-ți timp de gândire, gândește-te care sunt lucrurile pe care tu și familia ta vi le doriți de mult timp. Ar putea fi o casă nouă, o vacanță sau poate deschiderea unui business.

Folosește banii într-un mod în care aceștia să facă o diferență în viitorul tău.

Pasul 4: Ia în considerare o pauză de la jocuri pentru câteva zile

Când începi să pierzi bani după ce ai marcat o mare victorie, ai putea să experimentezi un sentiment de frustrare. Cel mai bun mod de a preveni asta este să faci o scurtă pauză de la jocurile de noroc. Depinde de tine cât de lungă va fi această pauză. Regula generală spune că poți să reiei jocul numai atunci când nu riști banii pe care tocmai i-ai câștigat.

Cazinourile online oferă jucătorilor posibilitatea de a-și lua pauze. Nu există niciun motiv pentru care să nu profiți de opțiunea aceasta, mai ales că o pauză de câteva zile sau săptămâni ți-ar putea da răgaz pentru a te gândi la modul în care te vei bucura de câștigurile acumulate.

Pasul 5: Nu te aștepta la o altă victorie în curând

Deși o nouă victorie ar putea veni oricând, șansele reale sunt de fapt destul de mici. Este în regulă să fii plin de speranță, dar nu e cazul să cazi în capcana de a crede că ești destinat să fii un câștigător pe viață. Amintește-ți că jocurile de noroc au ca principal scop distracția, așa că nu este cazul să le vezi ca pe surse de venit .

Pasul 6: Fii discret

Primul instinct ar putea fi de a împărtăși marea veste a câștigului cu familia, prietenii și chiar cu necunoscuți. Cu toate acestea, cu cât sunt mai puțini oameni care știu că tocmai ai câștigat, cu atât mai bine. Ține cont de afptul că îți poți chiar revendica premiul în mod anonim.

În mod evident, poate fi imposibil să păstrezi acest lucru de familia apropiată, dar veștile de acest gen călătoresc repede, ceea ce ar putea duce la efecte neplăcute sau chiar la diverși oameni care ar putea încerca să profite de pe urma ta.

Concluzie

Șansele de a câștiga într-un cazino, deși mici, există. Din acest motiv, atunci când norocul dă peste tine, e necesar să îți iei toate măsurile de precauție pentru a-ți proteja câștigurile. Dă-ți un pic de timp pentru a conștientiza ceea ce tocmai s-a întâmplat, încearcă să iei o pauză de la jocurile de noroc și mai ales pune banii într-un loc sigur.

 

 

 

 

Galerie Foto

pauza_de_la_jocuri
concluzie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006583 (s)