News Flash:

Fashion pentru fiecare zi, în primul magazin DeFacto din vestul țării, inaugurat în Iulius Town

30 Iunie 2021
851 Vizualizari | 0 Comentarii
DeFacto Iulius Town Timisoara 01

Iulius Town Timișoara vine în întâmpinarea iubitorilor de fashion cu încă un brand de renume internațional. Recent, cunoscutul brand turcesc DeFacto a inaugurat primul său magazin din regiunea de vest și propune articole vestimentare și de încălțăminte destinate întregii familii, dar și accesorii.

DeFacto a inaugurat primul său magazin din Timișoara la parterul Iulius Mall din cadrul ansamblului mixed-use Iulius Town. Noua locație, cu o suprafață de 1.130 mp, propune articole vestimentare casual, confortabile, dar chic, destinate atât femeilor și bărbaților, cât și copiilor. Colecțiile se remarcă prin piese atemporale, potrivite pentru orice moment al zilei, și reunesc cele mai noi  tendințe vestimentare, definite de stilul minimalist. Oferta este completată de articole de încălțăminte casual și sport, dar și de accesorii. „Noi, la DeFacto, credem că moda trebuie să fie accesibilă pentru toată lumea, iar România a fost dintotdeauna o piață atractivă. Până acum, avem aici 3 magazine și urmărim să ajungem în curând la peste 10 magazine. Am mai făcut un pas în această direcție și ne bucurăm să fim prezenți în Iulius Mall Timișoara și să ajungem la clienții noștri din acest oraș, pentru a le putea împărtăși experiența DeFacto. Doresc să îmi exprim încă o dată recunoștința față de compania IULIUS pentru susținerea acordată la materializarea acestui parteneriat. Mai doresc să le mulțumesc și tuturor clienților, care ne-au primit cu drag și ne-au oferit feedback pozitiv după inaugurare“, a spus Mert Kozbe, International Expansion Manager DeFacto.

Noul magazin prezintă cel mai recent concept DeFacto de design, cu o estetică modernă și simplă.

„DeFacto este un brand relativ nou pentru România, al doilea ca mărime în Turcia, care însă a reușit deja să se impună pe piață printr-o strategie ambițioasă de dezvoltare. Prin magazinul recent inaugurat în Iulius Town, și Timișoara este de acum pe harta DeFacto, cu o ofertă fresh pentru toate tipologiile de clienți”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Brandul DeFacto a fost fondat în 2005, la Istanbul. În prezent, rețeaua internațională cuprinde peste 500 de magazine în mai mult de 90 de țări din toată lumea.

Despre Iulius Town

Iulius Town este un amplu proiect de regenerare urbană, ce include funcțiuni de retail, office și entertainment și care a dat Timișoarei un imbold puternic, economic și social. Cu 102.000 mp și peste 450 de magazine, Iulius Town oferă cea mai mare suprafață de retail din țară, reunește cele mai noi concepte disponibile în Europa și branduri în premieră regională.

Conceptul mixt al Iulius Town Timișoara asigură acces, în același areal, la o gamă largă de servicii, atât angajaților din ansamblu, cât și publicului larg: multiplex cinema cu 12 săli, inclusiv conceptul VIP, cel mai mare centru de health & fitness din țară - World Class, grădiniță și școală, birouri notariale, clinici medicale, reprezentanţe bancare, agenţii de turism, locuri de relaxare şi socializare, dar și centre de relații cu publicul ale instituțiilor statului.

 

 

Galerie Foto

DeFacto_Iulius_Town_Timisoara_02
iulius town femeilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006378 (s)