News Flash:

Ce a facut dupa gratii Cristi Borcea cand a aflat ca va fi tatic

15 Ianuarie 2015
1440 Vizualizari | 0 Comentarii
borcea
Cristi Borcea va deveni tata pentru a cincea oara, iar vestea a primit-o la una dintre vizitele facute de sotia sa, Alina, la penitenciarul Poarta Alba.

Alina Borcea este insarcinata in doua luni si jumatate, desi sotul ei este la inchisoare si va iesi de acolo abia dupa ce isi va ispasi o pedeapsa de sase ani si patru luni. Totusi, tanara nu a tinut cont de acest “mic amanunt” si, in singura permisie pe care afaceristul a avut-o acasa, "au lucrat" intens pentru a face o… fetita!

Surse din preajma cuplului sustin ca, in acest moment, este fericire maxima in familia Borcea. “Alina isi dorea foarte mult sa ramana gravida! 

Dupa ce s-a casatorit cu Cristi, i-a spus ca vrea sa aiba cel putin doi copii si pana acum pare sa se tina de cuvant. Tanara a nascut un baietel si, peste sapte luni, ii va mai darui barbatului sau, se pare, o fata. In ceea ce-l priveste pe Borcea, el este in al noualea cer de bucurie, iar cand a aflat ca sotia ii este gravida l-a stiut tot penitenciarul Poarta Alba! Ca sa fie o surpriza, Alina nu a vrut sa ii dea vestea la telefon, ci personal! Asa ca, in momentul in care femeia l-a informat ca va deveni din nou tata, el a inceput sa strige in gura mare ca “Dumnezeu nu l-a uitat”, chiar daca se afla in locul acela sinistru. Reactia lui a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales ca nu avea stare si sarea de bucurie ca un copil si o saruta pe Alina! Cand s-a mai linistit, i-a spus sa aiba grija de ea si sa nu faca nimic care sa ii pericliteze cumva sarcina”, au povestit persoane din preajma cuplului pentru WOWbiz.ro.

cristi borcea poarta alba alina borcea borcea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005362 (s)