News Flash:

Caz dramatic la spitalul din Timișoara. O tânără însărcinată în șase luni a murit infectată cu COVID-19. Este uimitor ce s-a întâmplat cu bebelușul

9 Decembrie 2020
697 Vizualizari | 0 Comentarii

Dramă cumplită într-o familie din Timișoara, după ce o viitoare mămică și-a pierdut viața în urma infectării cu COVID-19. Femeia, în vârstă de 36 de ani, a ajuns la Terapia Intensivă a Maternității Bega în stare gravă, iar în scurt timp, aceasta a pierdut lupta cu viața.

Medicii au încercat să-i salveze bebelușul

Femeia a fost transferată în stare gravă la Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Când au realizat că șansele de supraviețuire ale mamei sunt aproape minime, medicii de la maternitatea din Timișoara au decis să-i facă o operație de cezariană pentru a încerca să salveze bebelușul.

Din fericire, fetița cu o greutate de 800 de grame a fost salvată, ea rămânând în incubator câteva luni. Medicii au afirmat că starea bebelușului este stabilă, urmând ca medicii să-i monitorizeze evoluția.

Prietenii femeii au organizat o campanie de donare de sânge în încercarea de a o salva, dar din păcate, după două săptămâni de luptă pentru viața ei și a fetiței ei, femeia nu a mai rezistat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008544 (s)