News Flash:

Cauzele care pot agrava durerile genitale

10 Iunie 2015
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
dureri genitale
Cistita

Iti vine sa te duci la baie din minut in minut, te ustura la urinare si simti o greutate in zona inghinala - acestea sunt simptomele tipice ale unei cistite care apare de cele mai multe ori pe fondul schimbarilor radicale de temperatura. Astfel, daca la tine la serviciu este foarte cald si apoi iesi la frig si umezeala, zona intima va fi foarte vulnerabila.

Temperatura scazuta
 determina o constrictie a vaselor de sange care predispune la inflamatii, mai ales daca nu te imbraci bine sau porti haine largi, care nu te protejeaza.

Remediu: Bea foarte multa apa pentru a dilua concentratia bacteriana si a "curata" vezica si mananca merisoare sau ia tinctura de merisoare, un fruct cu puternic efect antiseptic. Daca durerea nu trece, du-te la medic - iti va face un examen de urina pentru a vedea de ce antibiotic ai nevoie.

Dureri menstruale si mai puternice

Variatiile de temperatura duc la un dezechilibru hormonal si determina o crestere a productiei de prostaglandina, un hormon care amplifica contractiile uterine, de acolo si durerea. De altfel, frigul in combinatie cu umezeala determina o crestere a nivelui de Acht, un hormon ce reduce cantitatea de endorfine si mareste sensibilitatea la durere. De aceea te simti mai rau acum decat in mod normal.

Remediu: Ia cateva suplimente cu magneziu care vor calma durerea si apoi tine un timp o sticla cu apa calda pe acea zona pentru a calma durerea. Orice sursa de caldura va reduce inflamatia.

cistita temperatura scazuta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008616 (s)