News Flash:

Cati ani trebuie sa munceasca un timisorean pentru a-si cumpara un apartament

1 Iunie 2022
500 Vizualizari | 0 Comentarii
apartamente timisoara


Suntem in 2022 iar Romania traverseaza o criza economica severa. Lucrurile vor sta si mai rau in viitorul apropriat, afirma analistii. Un timisorean trebuie sa munceasca ani buna pentru a-si cumpara un apartament. 

Preturile per metru patrat in Timisoara, dar si in alte mari orase din Romania cresc in mod constant. Asta in timp ce salariile stagneaza, sau in cel mai bun caz crez in mod lent. Preţurile imobiliarelor îi fac pe românii dornici să-şi cumpere o locuinţă nouă să ofteze. Mai ales în marile oraşe din ţară, costurile pe metrul pătrat cresc accelerat, într-un ritm mult mai alert decât salariile oamenilor. Iar diferenţele sunt uriaşe, chiar şi de sute de euro, arată datele analizate de specialişti.

O statistica facuta la nivel national arata cat trebuie sa munceasca un roman pentru a putea sa isi cumpere casa mult dorita. Asadar, un clujean trebuie sa munceasca in medie 12,5 ani, un bucurestean 8,4 ani, iar un timisorean undeva la 8,1 ani. Urmatoarea pozitie este ocupata de Iasi, oras in care un om trebuie sa munceasca ”doar” 7,7 ani pentru a-și putea permite  casa mult visata.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006519 (s)