News Flash:

Catalin Scarlatescu nu mai este burlac. Juratul de la „Chefi la cutite” a plecat in vacanta cu iubita lui

7 Decembrie 2021
608 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Scarlatescu

Catalin Scarlatescu a renuntat la statutul de burlac. Cunoscutul chef a decis ca este timpul sa acorde o sansa iubirii si a plecat deja in vacanta cu cea mai noua cucerire a lui. Secretos din fire, Scarlatescu nu a divulgat nimic despre iubita lui, dar cea care a dat din casa mai multe detalii a fost sora juratului, Carmen.

Catalin Scarlatescu a fost unul dintre cei mai ravniti burlaci de la noi. Cu simtul umorului mereu la el, Scarlatescu si-a cautat partenera in fiecare sezon, ba chiar s-a casatorit, de dragul artei si cu Gina Pistol. Acum, lucrurile par mai serioase ca niciodata si se pare ca juratul de la Antena 1 si-a gasit jumatatea. Relatia celor doi este destul de avansata, avand in vedere ca deja au plecat in vacanta impreuna. Catalin nu a divulgat numele si nici nu i-a aratat fata partenerei sale, dar in poza postata in aeroport se poate observa ca acesta nu mai este singur. 

”Relatia este una foarte frumoasa si foarte asumata. Sper sa fie cu happy-end. Eu asa sper si ma rog la Dumnezeu (nr. este femeie care-l va duce pe chef la altar). Ei doi stau impreuna mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu stiu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios si special. Nu stiam ca ies, ei au fost plecati undeva, eu nu am putut sa merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au facut pana acum, de aici mi-am dat seama ca e ceva serios, dar cred ca o s-o ia emisiuni si la filmari cu el, peste tot. M-as bucura enorm (nr. ca cei doi sa aiba copii), dar e alegerea fiecaruia. M-as bucura enorm pentru ca un copil este ceva minunat in viata fiecarui om” a declarat sora lui Catalin Scarlatescu la Antena Stars.

sursa foto: SpyNews

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004921 (s)